Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Etter 17 års ulovlig opphold i Norge, så er politiets mistanker bekreftet.

Fyren er ikke fra Somalia. Han kan ikke noen dialekt eller språk som brukes i Somalia. Han har lært seg noen uttrykk,og har gjennom somaliere som han kjenner skaffet seg kontakter.

For to år siden var han inne til avhør igjen, men ingen bevis ble funnet.

En av hans kontakter, fra Djibouti, Somalia eller Norge har røket uklar med ham, og bestemt seg for å tipse UDI om hans egentlige opprinnelse,i nabolandet Djibouti.

Politiet har hatt mistanken hele tiden, og nå sjekker de hele hans kontaktnett, og ikke minst, hvor han har ringt. Nemlig overveiende Djibouti. De har funnet flere som sier han er derfra. Han har også ringt Somalia, i hovedsak for å skaffe seg falske papirer.

Hvis han får bli, så ser andre at det nytter å lyve. Husker også tilefellet med AP-politikeren som ble avslørt som djiboutier for et par år siden. Etter 11 år.

Han har utdannet seg gratis (asylsøkere får automatisk studielånet omgjort til stipend), og levet godt på sin løgn. Han skal dømmes til fengsel, deretter sone, deretter første fly til Paris, derfra går det fly til Djibouti.

Venstre-kjerringa og bloggeberta får forsiden til sitt hat mot Listhaug. At nordmenn ikke har råd til å utdanne seg, de må nemlig betale tilbake studielånene sine, nevnes ikke.

Nå leter man etter kolleger fra sykehuset som skal fortelle hvor flink han er, og noen som under uutalte trusler om at man er rasist vil gi fyren gode skussmål.

Skulle man ikke finne noen slik attestgiver, så blir det naboer, selv om det skulle antyde at han er ganske dårlig i jobben sin.

8
588 svar

588 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Sapient-X

Dette er en gladnyhet for Djibouti, som nå får en ferdig utdannet bioingeniør tilbake, utdanningen betalt av vantro skattebetalere.

Lets make Djbouti great again.

8

ermathi

Det er også enorme kostnader med hver eneste flyktning - ta en kikk på rettighetene de får når de gis status som flyktning. De har rett på bolig, livsoppholdsmidler, familiegjenforening, utdannelse etc. Dette koster enormt mye. Men han må oppgi sitt riktige navn til Djiboutiske myndigheter. Og ikke minst slutte å legge frem falske somaliske dokumenter. Hvordan kan det ha seg at somaliske myndigheter utsteder dokumenter til han på en fødselsdato norske myndigheter har gitt han og ikke på datoene han selv har oppgitt. Som staten prosederte på i retten - dette er falske dokumenter.

4

Sapient-X

Jeg lurer på om staten kan kreve disse pengene tilbake. Som de gjør med folk som svindler NAV, eller kreve penger fra de som glemmer å betale NRK lisensen.

Det er utrolig hva den norske stat kan ta fra folk, og det ville være urimelig om en utenlandsk statsborger løy om sin asylstatus, fikk ressurser, og så slapp unna med det.

Hva slags signal vil det gi?

Det er tross alt dyrt å være norsk, og det er viktig at innvandrere blir flådd som oss, ellers vil de aldri bli integrert.

1

Sankt-Vinger

Er det ikke bedre å bruke energi på de som har kommet den siste tiden, og de som ikke oppfører seg skikkelig? Her er det snakk om en som har vært her i 17 år, en som har skaffet seg en god jobb og ikke står samfunnet til byrde. Det er mange kriminelle og lurendreiere som bør stå langt føre han i køen på vei ut av landet.

4

Sapient-X

Disse tar studieplassene til den ærlige ungdommen. Samme med "Marie-Amelie" som uten å ha papirer på hvem hun var kunne altså ta seg en fet utdannelse på NTNU. En ærlig nordmann skulle ha den plassen, men ble presset ut av en frekk, ulovlig innvandrer som tok seg til rette.

Hvem er disse folkene som tror de bare kan komme til et annet land, og ta for seg av vertsfolkets felles ressurser? Frekke mennesker.

3

perchri

Leit er det....men farer man med løgn og fanteri...må man regne med at det vil oppdages, og man får ta følgende. Noe myndighetene har gjort. Noe å diskutere dette? Men, Grande burde følge han, med enveisbilett.

1

tinnyme

Er det ikke bedre å bruke energi på de som har kommet den siste tiden, og de som ikke oppfører seg skikkelig? Her er det snakk om en som har vært her i 17 år, en som har skaffet seg en god jobb og ikke står samfunnet til byrde

Så du mener at folk som lyver og får flere års gratis utdanning betalt av skattebetalerne oppfører seg skikkelig?

Da bør jo alle andre kjeltringer også slippe straff når de stjeler penger. Eller skal det være fritak for de som er brunere i huden og kommer fra et annet land enn Norge?

Han bør tilbakebetale pengene han har svindlet til seg og deretter dra hjem snarest mulig.

At Grande lager show var ikke helt uventet, hun ser ut til å ha sans for folk som ikke følger loven.

Berta med bloggen er om mulig enda verre, Sofie Elise - raser på bloggen sin, ja la henne rase - jeg ska love å ikke generere klikk for at hun skal tjene flere penger.

2

Sankt-Vinger

Så du mener at folk som lyver og får flere års gratis utdanning betalt av skattebetalerne oppfører seg skikkelig?

Nei. Men synes det er så utrolig mange som burde vært sendt ut før han.

1

Niffen

Så du mener at folk som lyver og får flere års gratis utdanning betalt av skattebetalerne oppfører seg skikkelig?

Vedkommende tilfører mye positivt til samfunnet gjennom sin jobb bl.a. i form av skatt osv. Dersom han hadde fått lov og fortsette, så ville nok sluttregnskapen blitt like god som for de fleste innfødte nordmenn.

1

Human

Han kan ikke sendes ut og mister jobb og inntekt. Hvorfor skal vi skattebetalere overta underholdet av han i fremtiden?

Hvor er logikken i å frata han som kom hit som en mindreårig statsborgerskapet etter 17 år, og sende regningen til skattebetalerne?

1

Arrcab

Han kan ikke sendes ut og mister jobb og inntekt. Hvorfor skal vi skattebetalere overta underholdet av han i fremtiden?

Dersom saken hindrer et par nye lykkejegere å komme til Norge, er den regningen betalt.

1

Sapient-X

Hvor er logikken i at norske skattebetalere skal betale for innvandreres utdannelse?

Hvor er logikken i å gi ut statsborgerskap til mennesker som er flyktninger og likevel skal hjem en dag?

Hvor er logikken i å betale skatt til en stat som motarbeider oss?

1

Storvesiren

Djiboutieren fremstår som fornøyd i massemedia etter statens prosedyre i dag. Jeg er redd hans prosessfullmektig kaster blår i øynene på bedrageren.

Djiboutieren forstår ikke at han har tapt, og dommerne har bestemt seg. Å vente i to uker er unødvendig.

I straffesaker i lagmannsretten hadde vi dommen klar samme dag, eller før domskonferansen som vi alltid hadde noen dager etter rettsmøtet. Noen må skrive ut selve dommen, og premissene.

Det tar litt tid, fort en arbeidsdag, og de ansatte ikkejuristene og juristene må finne frem gamle dommer og kjennelser som skal nevnes i dommen. De har allerede avgjort at djiboutieren lyver.

Men djiboutieren med sitt begrensede intellekt tror han har vunnet. Har bare fulgt denne saken i nettmedia, det er mitt eneste forbehold, men han blir den tapende part, og han sitter med en regning på 400 000, som han ikke betaler, men han anker, og tror at lagmannsretten ser det annerledes. Det gjør den ikke.

3

inspector

Så lenge feige tidligere regjeringer ikke har våget å ta ondet ved roten, vil vi se flere eksempler som bioingeniøren.

Hvis han får bli, er signalet at alle kan lyve seg til et behagelig statsborgerskap i Norge. Det er enda værre enn Støres "10000 nye flyktninger til Norge".....

3

Fygaren

Så lenge feige tidligere regjeringer ikke har våget å ta ondet ved roten, vil vi se flere eksempler som bioingeniøren.

Jeg håper virkelig vi får se flere høyt utdannede mennesker som er produktive medlemmer av det norske samfunnet. Ser frem til denne epidemien.

2

busemannen

Så lenge feige tidligere regjeringer ikke har våget å ta ondet ved roten, vil vi se flere eksempler som bioingeniøren.

Trasige greier om vi får alt for mange bioingeniører her i landet.

1

Sapient-X

De trengs i Djibouti.

Han blir en god vitamin innsprøytning til det landet. Tenk hvilke menneskelige ressurser vi har her som kunne beriket disse fattige menneskene, som kunne gjort det landet til et bedre sted.

1

Lignende temaer

Laster...