Innvandring, Rasisme og Flerkultur

PetterJJ

Flyktninger vil tilbake...

Etter noen måneder i Finnmark vil denne familien tilbake til teltene i flyktningleiren i Libanon..

Selv synes jeg det er helt greit at de får lov til det, men det aner meg at da blir de "ureturnerbare" og heller havner langt sør i landet. Villa i Kristiansand?

7 barn. Blir mye barnetrygd og etterhvert sosialstønad av slikt. Foreldrene behøver aldri å lære seg norsk eller jobbe.

2
45 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Beste nyhetene jeg har fått på lenge. Hørte på nyhetene de mislikte at det var så kaldt og mørkt her.

Kanskje SOS-Rasisme® bør kreve at vi har mer sol og varmere klima for å bedre integreringen?

Det finnes ingenting som heter ureturnerbar. Det er brudd på internasjonal lov å nekte egne statsborgere innreise.

2

--- Sier jo det meste om livet i Karasjok når man da heller vil tilbake til en flyktningleir.

3

Minner meg om en bosnier som oppgitt utbrøt i en mattetime "nei nå gir jeg opp, jeg vil heller tilbake til krigen enn å ha matte"

1

De griner seg vel til opphold i Oslo området nå, media kaster seg over dem, for den kommunistiske pressen skal hjelpe disse lykkejegere med å få et opphold i Norge. Og Ap.-gjengen gnir seg i hendene over mer stemme kveg. Og for staten Norge er det bare 9 ekstra munner å mette før de søker om fam gjenforening, da er det plutselig 50 ekstra import artikler til osv.

4

Etter noen måneder i Finnmark vil denne familien tilbake til teltene i flyktningleiren i Libanon..

Jeg syns ikke det er overraskende at en gruppe mennesker som kommer fra Levanten ikke finner seg til rette i Finnmark og har problemer med mørketid og så videre. Uansett deres intensjoner eller verdi som menneske, er det klart at det er vanskelig å tilpasse seg og å finne seg til rette når man kommer til en dramatisk anderledes kultur og dette ikke på grunn av et karrierevalg men snarere flukt (økonomisk eller på grunn av forfølgelse er ikke vesentlig i denne sammenheng). Det er ikke bare bare å få flyktninger fra Syria til å trives og fungere i Norge, og det krever mye ressurser av de myndigheter som skal legge til rette for dette. Men uansett ressursmengde kan man ikke gjøre vinteren lysere i Nordnorge. Så at denne familien uttrykker sin fortvilelse over tingenes tilstand syns jeg ikke er til deres forkleinelse.

2

Dette reflekterer dessverre en del "flyktninger". Synd at disse fjolsene tar plassen til folk som faktisk er på flukt, og som hadde vært sjeleglad for å bli i Norge uansett om det hadde vært Oslo eller Karasjokk.

2

7 barn. Blir mye barnetrygd og etterhvert sosialstønad av slikt. Foreldrene behøver aldri å lære seg norsk eller jobbe.

Skikkelig "berikelse for Norge"...heller det en gamlehjemsplass til folk som faktisk har gjort en innsats her i landet....hvor er logikken?

1

Og føleriet styrer politikken. Folk ser et bilde på dagsrevyen og stemmer deretter. Hele valget 2015 var preget av flyktninger, selv om det var lokalvalg.

Her feks har vi et ikonisk bilde som ble symbolet på flyktningestrømmen: https://gfx.nrk.no/jYc4ZgrnwrsMjhgkeN_kzQXrT90PDBbEqOuj_aZG25dQ

NRK rapporterte en gladsak at nå var de endelig i Tyskland , og fortsatte å bruke dette bildet i mang en illustrasjon av flyktningestrømmen https://www.nrk.no/urix/bildet-rorte-verden_-na-er-de-i-tyskland-1.12540590

Men som norsk alternativ media meldte, med kilder fra Welt i Tyskland, var ikke tyskland interessant for denne forfulgte familien, så vipps reiste de frivillig tilbake til Irak. Snipp snapp snute, men føleriet var ikke ute.

https://www.welt.de/politik/ausland/article154688338/Beruehmte-Fluechtlingsfamilie-zurueck-im-Irak.html

Oversett til Norsk av en løgn, nazi,razi, fazi avis

2

Det viser vel egentlig fordelen med å hjelpe i nærområdet:

Fordeler: Samme språk, samme religion, samme klima, samme mat, samme kultur, like skikker. Kort vei til å reise hjem, mindre farlig reiserute. Ekstremt mye lavere kostnader pr flyktninger, mulighet for å skape arbeidsplasser for lokalbefolkningen i område, enorme besparelser for vestlige land +++++

Ulemper: Venstresiden får ikke stemmene til flyktningene i fremtidige valg

19
En_ganske_snill_mann [sitat…] Jeg syns ikke det er overraskende at en gruppe mennesker som kommer fra Levanten ikke finner seg til rette i Finnmark og har problemer med mørketid og så videre. Uansett d...

Det er ikke bare bare å få flyktninger fra Syria til å trives og fungere i Norge, og det krever mye ressurser av de myndigheter som skal legge til rette for dette.

vi skal ikke legge noe til rette. de skal finne seg tilrette, eller pigge av.

3
keenio1 [sitat…] vi skal ikke legge noe til rette. de skal finne seg tilrette, eller pigge av.

Slik som Dagny Taggart var nødt til da hun uvventet havnet i Galt's Gulch?

Selvom din innstilling er i overkant tøff, vil jeg ikke si du tar feil. Men i den virkelige verden blir det slik at mennesker som ikke finner seg til rette blir et problem for alle medlemmene i dette samfunnet. Nå er disse engang her, sammen med noen tusener andre, og for at vi skal kunne bevare Norge som et stabilt og trygt samfunn må disse tilpasses og ikke havne på utsiden. Med andre ord, selv om man mener at det er opp til dem å finne seg til rette, blir det vårt problem om de ikke gjør det. Jeg har nemlig ingen tro på at de drar sin vei med det første. Hvorvidt samfunnet, ved staten, burde vært klar over hva de gav seg inn på når de mottok disse menneskene er en annen sak.

3

Minner meg litt om de asylsøkerne som kom til sverige og var misfornøyd med at det var så mye skog der og nektet å gå av bussen. Fyren i linken til trådstarter burde nå heller vært i saudi arabia eller noen av nabolandene deromkring.

1
En_ganske_snill_mann Slik som Dagny Taggart var nødt til da hun uvventet havnet i Galt's Gulch? Selvom din innstilling er i overkant tøff, vil jeg ikke si du tar feil. Men i den virkelige verden blir d...

Nå er disse engang her, sammen med noen tusener andre, og for at vi skal kunne bevare Norge som et stabilt og trygt samfunn må disse tilpasses og ikke havne på utsiden. Med andre ord, selv om man mener at det er opp til dem å finne seg til rette, blir det vårt problem om de ikke gjør det. Jeg har nemlig ingen tro på at de drar sin vei med det første.

Så du går rundt og innbiller deg at muslimske innvandrere tilpasser seg slik at samfunnet blir stabilt og trygt?

Da bør du jo se til europeiske storbyer der de har fått lov til å drive på og "tilpasse" seg de siste mange tiårene.

Malmø feks. var da en trivelig by i gamle dager, ta deg en tur dit og stikk innom Rosengård og se hvordan de har "funnet seg til rette" der.

Jeg vet ikke om politiet tør å gå inn der, men brannvesenet er livredde og krever beskyttelse. Jøder holder seg også unna, men det gjelder jo hele Malmø.

Jeg heller tror ikke noe på at de drar hjem, men jeg har heller aldri forstått vitsen med å importere de til fredelige velfungerende land.

5
tinnyme [sitat…] Så du går rundt og innbiller deg at muslimske innvandrere tilpasser seg slik at samfunnet blir stabilt og trygt? Da bør du jo se til europeiske storbyer der de har fått lo...

Så du går rundt og innbiller deg at muslimske innvandrere tilpasser seg slik at samfunnet blir stabilt og trygt?

Da bør du jo se til europeiske storbyer der de har fått lov til å drive på og "tilpasse" seg de siste mange tiårene.

Du har selvfølgelig helt rett i det du skriver her. Hva jeg forsøkte å formidle er at når de engang er kommet hit, må det en ressurskrevende innsats til for at de skal bli tilpasset (intranisitivt) og ikke falle utenfor og lage parallellsamfunn som gir opphav til kriminalitet og andre problemer for resten av oss. Jeg skrev også at jeg ikke var uenig i Keenios syn om at byrden burde være på de ankomne, at det er de som må tilpasse seg oss. Men som du videre helt korrekt beskriver, viser det seg at denne gruppen fra Midtøsten, som gruppe- ikke individ - ikke typisk tilpasser seg vertslandene og at det oppstår tildels store problemer. Min konklusjon er at man kan ikke ønske dem vekk, og det er blitt vårt problem å stille opp med store ressurser for å få disse ankomne til å ikke bli et problem, slik man ser det er skjedd i Sverige.

2

De får kanskje ta kontakt med sitt lokallag av "Refugees welcome". Det er liten i aktivitet i FB-gruppen til Finnmark for tiden, så da er vel Refugees Welcome Arctic det nærmeste. Likevel er "Arctic" bare en mellomstasjon for de som kommer dit

Løsningen her blir nok som i nesten alle andre tilfeller at en eller annen kommune i Oslo og omegn stiller opp med et hus til familien. Det får så være at dette er et pressområde. Det er jo så god plass her i Norge får vi høre av de som ønsker fri innvandring. Men likevel er det altså umenneskelig at de skal måtte bo der hvor det er god plass.

1
maxus4 Det viser vel egentlig fordelen med å hjelpe i nærområdet: Fordeler: Samme språk, samme religion, samme klima, samme mat, samme kultur, like skikker. Kort vei til å reise hjem, min...

Ulemper:Venstresiden får ikke stemmene til flyktningene i fremtidige valg

Og de ideologisk motiverte samfunnsingeniørene får ikke dekonstruksjonen og kulturrevolusjonen de har lengtet etter så lenge nå.

Rovdyrkapitalismen får ikke eksportert nye forbrukere til utviklede økonomier - hvilket både cola, zuckerberg, toyota og lokale brakkebaroner synes er ræva...

Og islamistene nektes utbredelse av kalifatet og middelalderidiotien sin ved hijra (folkevandring) og barnevogner.

Som de jo snakker åpent og utilslørt om og også preker for de muslimske masser. Som de av oss som gidder å høre etter vet.

Og velfungerende solidariske og utviklede samfunn får kanskje litt fred for destabiliserende krim, terror, vold, og ellers komplett retarderte kulturelle uttrykk som kjønnslemlesting og balkongflickor og sånt.

2
En_ganske_snill_mann [sitat…] Du har selvfølgelig helt rett i det du skriver her. Hva jeg forsøkte å formidle er at når de engang er kommet hit, må det en ressurskrevende innsats til for at de skal bli...

De er oss kulturelt og religiøst overlegne, som representanter for muhammed'en og allah'en sin.

Vi er kaffir, hunder og vantro, som skal kues til underkastelse for ummah'en.

Altså profetens verdensfred, i det globale kalifatet, under muhammed's regler.

Et navn som forøvrig topper navnelistene i mange europeiske byer...

Segregeringen er aktivt villet, og det er en massiv sosial, kulturell og religiøs kontroll for å holde de migrerende og fødende invasjonsstyrkene under kontroll.

Uniformering, og haram-erklæring av kvinnene sine for vestlige menn, inkludert.

De skal utelukkende føde gode soldater og erobrere for muhammed.

Og dette har du fått med deg.

Vår hybris og frakopling fra historisk lærdom er drevet av en viss teknologisk suksess - og venstresidens aktivt radikale samfunnseksperiment, deres "normkritikk" og dekonstruksjon.

Islam og islamistene lever i et komplett annet verdensbilde, og skal ha tilbake emiratet i Cordoba - og underlegge seg resten av verden.

Og de sier det rett ut.

Mens de ellers griner og vræler rasisme så godt det går, så snart noe eller noen sier dem i mot.

2

En kreft på samfunnskroppen.

Og etter all historisk empiri, vil det ende med forferdelse.

Og den må skjæres ut, eller tillates å kvele verten langsomt.

Imagine there's no countries..........

Og Kumbaya og sånn.

En stor takk for innsatsen, hovedsakelig til 68'erne, og ellers hjernedøde retards.

Pføy!

1

7 barn. Blir mye barnetrygd og etterhvert sosialstønad av slikt.

To foreldre pluss syv barn er 18 millioner i året.

Jeg er glad for hver eneste som ønsker seg hjem igjen.

2

Lignende innlegg

Laster...