Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sylvi Listhaug blir kritisert fordi hun brukte et kors av Sven Egil Omdal, dette brukes visst til politisk vinning.

https://www.nrk.no/norge/listhaug_-_-det-mest-nedrige-jeg-har-sett-1.13411046

Det er altså regnet som en dårlig sak å bruke kors, men hijab og symboler på radikal islam er helt akseptabelt, ja alt skal vi forstå oss på når det kommer til islam og den kulturen. Glemmer denne Omdal at vi faktisk har et kors i flagget og at Norge har i århundrer vært kristent?

Videre anklager Omdal, Listhaug for å hevde at fremmedfrykt skulle være en kristen dyd. Er denne mannen seriøs eller bestemte han seg bare får å finne noe å krangle om etter en dram eller to?

Hva er egentlig greia med denne selvutslettende mentaliteten til mange rødvinssosialister på venstresiden? Kristne symboler er fyfy, men islamske symboler er helt ok?

Det er helt ufattelig hvordan norske cucks som kaller liberale og humanistiske og alt mulig på død og liv skal drive å forby og endre på alt bare for å ikke fornærme folk av annen hudfarge. Det er selve definisjonen på de lave forventningers rasisme.

5
21 svar

21 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

TheObserver

Norge er et Kristent land, og har vært det siden år 1030. Kristendommen har formet vår kultur, og vår kulturbakgrunn er dermed Kristen, og det i snart 1000 år.

Når det å bære et kors blir kritisert offentlig, i et Kristent land, hvor en de fleste er Kristne, er det noe meget foruroligende, og det mens muslimene ser på.

Spesielt når muslimer, som aggressivt forfølger ikke- muslimer, spesielt Kristne, i muslimske land, og ellers oppfører seg intolerant mot Kristne, også i Kristne land, får åpent bære sine symboler på sin religion, enten det er klær eller annet.

Kritikken mot at et regjeringsmedlem bærer et kors rundt halsen, skulle derfor føre til almen bestyrtelse og forargelse, men heller ikke Kirkens menn og kvinner ser ut til å være spesielt sjokkerte.

Har vi blitt helt apatiske? Fra et muslimsk ståsted må det være frydefullt å se hvor lett islamiseringen skjer i Norge og Europa. Kirker selges og moskeer bygges, de kan bare stå på sidelinjen og se hvordan den Kristne vestlige verden destruerer seg selv for deres føtter.

3

jakoline

Hva er egentlig greia med denne selvutslettende mentaliteten til mange rødvinssosialister på venstresiden? Kristne symboler er fyfy, men islamske symboler er helt ok?

At det er en trend i tiden.

Forskning viser idag at 80% av alle religiøst forfulgte mennesker globalt idag ,faktisk er kristne.

http://www.uia.no/forskning/forskningsnyheter/kristne-mest-forfulgt

Jeg tenker at grunnen er hvor lite kristne idag svarer tilbake med vold.

Dette gjør at motstandere ikke tenker seg flere ganger om ,dersom de ønsker vise sitt hat åpent ovenfor kristne.

Mens muslimer idag slår svært hardt tilbake ,om de blir forfulgt på noen måte.

Da er det feige grupper slik som deler av dagens venstreside ,der allierer seg med den gruppen de synes er den sterkeste..."vinnerlaget".

De rir på en bølge ,der kombinasjonen av venstresidens ideer og islam synes uovervinnelig ,og der dette sauses sammen til "islamovenstre".

Dessverre.

Og jeg tror vi ennå ikke har sett det verste.

3

Oslo1913

Få det vakre kristne korset frem, alle som en!

2

Rockoh

Videre anklager Omdal, Listhaug for å hevde at fremmedfrykt skulle være en kristen dyd. Er denne mannen seriøs eller bestemte han seg bare får å finne noe å krangle om etter en dram eller to?

Ja, Omdal fikk vridd dette til mye rart. Kalle sunn fornuft for "fremmedfrykt" og gjøre det til et spørsmål om kristen dyd.

Det er da bare fornuftig å ikke ville ha patriarkalske parallellsamfunn, æreskultur, overfallsvoldtekter og klaner som styrer. Blir det for mange muslimer vil de og ha sharia.

2

Shirokuma

Sannsysnligvis fordi kristendommen er en styggedom vi ikke kan bli kvitt fort nok fordi den vist nok fremmer muslimhat og nazisme! Dessuten har det blitt PK å hate kristendommen og elske islam.

2

Metalman666

Personlig mener jeg at all religion er en styggedom, men vi kan jo bare ta en titt ut i verden. Hvilken religion er det som forårsaker mest problemer? Hvilken religion sine følgere er det som ofte har et ræva kvinnesyn? Hvilken religion har følgere som daglig tyr til terrorisme og hvilken religiøs gruppe er det som forventer at hele verden aksepterer dem inn i sitt samfunn, men nekter å tilpasse seg og heller lager paralellsamfunn.

Det er sant at kristendommen og islam inneholder mye primitiv tankegang, men det er et objektivt faktum at islam praktiseres langt verre i dag enn det kristendommen gjør. Det kristne vesten hadde en opplysningstid hvor vi begynte å gå bort fra religiøse dogmer og lærte oss å skille kirke og stat. Dette har ikke muslimene gjort enda.

Jeg finner det likevel utrolig hvordan såkalte feminister tar parti med islam og roper allahu ahkbar i demonstrasjoner. De hevder at voldtektsbølgene i Tyskland og Sverige ikke har noe med islamsk kvinensyn å gjøre, men med generell mannlig kultur. Kristne symboler blir sett på som dskriminerende og ekskluderende, mens totalitre islamske symboler blir nærmest sett på som positive kulturelle inntrykk.

Er virkelig målet til rødvinssosialistene å bekrefte "white genocide" konspriasjonsteorier?

2

Lignende temaer

Laster...