Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Artikkel av Jon Hustad som bør være verdt å lese..: https://www.dagogtid.no/asylpolitikk-fri-flyt/

Vi bruker altså

- 6,7 milliarder på 6.000 enslige mindreårige asylsøkere (1,13 millioner pr. person) - 980 millioner på FNs flyktninginnsats - 1,25 milliarder på flyktninger i Syria og i nabolandene.

Hva mener VGD, er dette god bruk av de midlene vi har til rådighet?

4
73 svar

73 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

MagneR

Sånn apropos. Her er et utdrag av et intervju(A-magasinet) med Tino Sanandaji. En svensk-iransk-kurdisk forfatter som er meget kritisk til svenske myndigheters håndteringen av verdens flyktningsituasjon.

"Her trekker han frem ett av sine favorittregnestykker: Sverige har budsjettert med 75 milliarder kroner pr. år i 2016 og 2017 til mottak av flyktninger og kommunenes integrering. FN hadde i fjor ca. 30 milliarder til å hjelpe 65 millioner på flukt. Det dekket halvparten av behovet."

Hvis folk hadde fått, hva skal jeg si, konkretisert(?) hva dette egentlig innebærer i praksis ville de kanskje reagert? En journalist kunne jo reist til en flyktningleir og spurt hva de mangler. Så kunne hXn kalkulert hvor mange ganger man kunne få kjøpt dette, hadde man bare prioritert å hjelpe alle likt, istedenfor at det blir brukt enorme summer på noen svært få(som i utgangspunktet er mer ressurssterke)

Ressursbruken henger overhodet ikke på greip. Logikken er totalt fraværende. Det verste er at de som betaler målbindes, herses med, sjikaneres hvis de protesterer.

3

keenio1

Ressursbruken henger overhodet ikke på greip. Logikken er totalt fraværende. Det verste er at de som betaler målbindes, herses med, sjikaneres hvis de protesterer.

Det verste er at prisen for å ødelegge europa ikke kan måles i penger.

2

Sapient-X

Og det ironiske er at "Multikultur®" ødelegger Europas naturlige kulturelle mangfold.

Hvis de virkelig ønsket mangfold ville de bevart nasjonenes særpreg i stedet for å leke en slags kulturell Dr.Frankenstein med å skape et monster som består av deler som ikke passer sammen, og som ikke kan kontrolleres.

3

Sapient-X

Det er logisk, om du ser det fra maktsyke politikere sitt ståsted.

De ønsker å importere lojalt velgerkveg som de kan gi "velferd" til.

Det tar bare 7 år så har de en lojal AP, eller SV velger som vi har betalt for.

Slikt burde være straffbart fordi det undergraver demokratiet, og vår nasjons stabilitet.

1

Jean_Grey

Labour i Storbritannia:

Labour threw open Britain's borders to mass immigration to help socially engineer a "truly multicultural" country, a former Government adviser has revealed.

The huge increases in migrants over the last decade were partly due to a politically motivated attempt by ministers to radically change the country and "rub the Right's nose in diversity", according to Andrew Neather, a former adviser to Tony Blair, Jack Straw and David Blunkett.

He said Labour's relaxation of controls was a deliberate plan to "open up the UK to mass migration" but that ministers were nervous and reluctant to discuss such a move publicly for fear it would alienate its "core working class vote".

As a result, the public argument for immigration concentrated instead on the economic benefits and need for more migrants.

Kilde:

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/6418456/Labour-wanted-mass-immigration-to-make-UK-more-multicultural-says-former-adviser.html

Dette er arbeiderpartiet i GB. Denne ideen er kanskje ikke helt fremmed for søsterpartiet i Norge.

2

Rhabagatz

Om du tror virkelig på dette er du virkelig ute å kjøre. Om du ikke tror på dette driver du med samfunnsfiendtlig aktivitet når du sprer slike løgner.

Å spre denne varianten av eurabia-terorien er samfunnskadelig, så spørsmålet er om det er uaksomt eller med forsett.....

1

ruffem

Ressursbruken henger overhodet ikke på greip. Logikken er totalt fraværende. Det verste er at de som betaler målbindes, herses med, sjikaneres hvis de protesterer.

Men man kan sole seg i sin egen "snillhet", dessuten innebærer denne pengebruken også en søknad om jobb i et av FNs organer.

så sett i fra politikerøyne, er dette en god måte å sløse bort skattemidler på.

1

Videoseven

Hva mener VGD, er dette god bruk av de midlene vi har til rådighet?

Venstresiden vil ikke se på dette som et problem, for det er menn på høyresiden som må ta den regningen også.

3

Sapient-X

Det du sier er jo sant. Så lenge vi betaler ser de ikke på det som et problem.

Før eller siden vil problemene ramme dem, men da er det allerede for sent. Sosialister skjønner ikke at vi er i samme båt.

2

maxus4

Hvite menn er de som skal ta regningen- Først skal de klandres for alt som har gått dårlig for alle mennesker gjennom hele menneskets historie, også skal de åpne dørene til de landene hvite menn selv har bygget opp, så skal de klandres fordi disse landene som hvite menn har bygget av en eller annen merkelig grunn har mange hvite menn i ledelse. Også når alle andre importerte folkeslag ikke klarer å tilpasse seg deres nye land, så skal hvite menn både ta skyld, skam og ansvar for dette, som de fæle rasistene de er, også betale hele gildet i form av sine skattepenger. Og hver gang man slår på Tv, åpner en avis eller andre tidskrifter skal man få rett i fleisen hvor stort problem det er at hvite menn eksisterer og at alt skal bli så mye bedre den dagen man er en minoritet. Eller helst ikke finnes i det hele tatt.. .

Diversity is our strength !!

3

Jhinx

Jeg leste en gang at de fleste afrikanere tror alle vestlige er millionærer. Kravet fra Kongo viser bare litt tankegangen demmes.

Men jeg begynner snart å tro at sisialistene og tror alle høyrefolk er multimillionærer, med et pengetre i bakgården.

1

Videoseven

Det er ikke bare sosialistene som ikke skjønner dette.

Alle som er avhengig av pengene fra oss menn på høyresiden, vil få seg en smekk. Bønder, trygdede, pensjonister, kvinner og offentlig ansatte vil alle få svi for dette, for immigrantene skal også ha sin del av kaken.

Jeg skulle likt å se hvor mange immigranter venstresiden ville tatt inn, hvis de måtte betale for dem i form av tap i velferdsgodene sine.

For min del kan alle som vil komme til Norge. Det eneste vi trenger å gjøre er å privatisere alt det offentlige, fjerne inntektskatten og fjerne all velferd.

1

jeolno

De som på forskjellig vis rammes av for høy innvandring, er folk som befinner seg i alle våre velferdskøer.

Det er de som venter på en kommunal bolig, som må vike plass for innvandrerne.

Det er de som venter i sykehuskøen som må vike plass, når Syrere med "diverse medisinske særbehov" skal prioriteres.

Det er de som uforskyldt har havnet i arbeidsløshetskøen, som blir skjøvet bakover i køen, når innvandrere skal integreres ved deltakelse i arbeidslivet.

Det er de som venter på en barnehageplass eller ekstra oppfølging i barneskolen, som må nedprioriteres, når asylbarn skal plasseres.

2

RogerMaar

Ikke umulig at venstresiden er kjempefornøyd med disse tallene, nei. Alt som tapper Norge for penger (spesielt hvite menn over 40) er vel av det gode.

1

riksen77

Det burde hjelpes I nærområdet, det vil være det beste, det er jo sånn at de som kommer seg fra Midtøsten eller Afrika til Norge på egenhånd er de som er litt ressurssterke, de personene trenger landet når det skal bygges opp igjen. Det vært med innvandring I Norge er at det er nærmest umulig å føre en saklig debatt om det. De som offentlig og utad, bare er en tanke kritisk blir stemplet som inhuman, rasist og det som være er. Vi kan ikke og burde ikke ta imot mange titalls tusen hvert år, det koster en masse penger som kunne hjulpet flere I nærområdet, og vi klarer ikke integrere dem skikkelig her. Vi kan ikke bare ta imot og ta imot. Bedre å hjelpe der de er.

2

bjarsvei

kunne hjulpet mangen der de kommer fra...men de blir ansett som en ressurs i norge fordi norske kvinner har valgt å føde senere og færre barn noe som gjør at nordmenn blir færre og eldre , da må ressurser tilføres ..muslimer føder tidligere og flere barn og derved blir flere og yngre , med andre ord så utskiftes befolkningen i det lange løp...

2

Sapient-X

I tillegg så bidrar det til å fremme en kultur som tvinger kvinner til å få barn tidlig. Akkurat det feministene påstår de er imot.

Sosialister, feminister, miljøvernere og liberalister gir næring til kulturer som de ville tatt avstand fra om de kom fra land med hvit befolkning, eller de stemte på høyresiden.

1

perchri

...til muslimer. Taktikken er jo der..verden skal muslimiseres. De sier tid har de nok av, så da kjører vel europa videre på felgen...

1

IndocteCollectio

Eurabiateorien lever i beste velgående, hos noen få enkle sjeler.

1

Garindan

- 6,7 milliarder på 6.000 enslige mindreårige asylsøkere (1,13 millioner pr. person)

Korreksjon: Skjegg"barn" bra Afghanistan. Kvinnene der, som har det verst, er det ikke så nøye med.

2

Lignende temaer

Laster...