Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Qizz

Alternativ for Sverige og valget

Morten Uhrskov Jen sen har et innlegg i Jyllandsposten med forslag til hvordan det er mulig å sende hjem de fleste innvandrere fra ikke-vestlige land.

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10737437/alternativ-foer-sveriges-konkrete-plan-for-hjemsendelser/

Det nye svenske parti Alternativ för Sverige har netop offentliggjort en konkret plan for hjemsendelser af 504.000 ikke-vestlige fra Sverige. Det vil ifølge Alternativ för Sverige dreje sig om følgende grupper:

50.000 illegale indvandrere, 63.000 asylsøgere, 275.000 asylindvandrere med opholdstilladelse, inklusive familiesammenførte, lavt kvalificeret arbejdskraftindvandring 24.000, udenlandske tiggere 4.000 og endelig indvandrere med statsborgerskab (som har været særligt umulige at have med at gøre) 88.000.

Det er et godt og sympatisk forslag, som med stor sandsynlighed vil spare f.eks. en del svenske kvinder fra overgreb og voldtægt, idet ikke-etniske svenske mænd har en rystende overrepræsentation blandt psykopater, der voldtager kvinder. 82 ud af 112 dømte gerningsmænd var i en fire-årig periode født i udlandet.

https://alternativforsverige.se/politik/

Den sittende regjering skulle sende hjem 80.000, hvor mange har blitt sendt hjem? Ikke veldig mange. Den nåværende regjering mener de har kapasitet til å sende hjem 5000 i året, bare ved familieinnvandring kom det 150.000til sverige i 2017, det er 62% av dem som kom i 2017. 31.desember 2015 bodde det 2.9 milioner registrerte innvandrere i Sverige, hvor mange uregistrerte innvandrere som har funnet veien til Sverige er det ingen som vet. Sverige som land er en tikkende bombe og mange svenske velgere er villige til å ofre sitt land, sine etterkommeres framtid og trygghet.

Har Uhrskov Jensen er mulig og god løsning for Ikke bare Sverige, men også Europas framtidige eksistens?

3
16 svar

Quizz : det første som må til er og ikke ta i mot ett hode til. Deretter kan alle forslagene gjennomføres med unntak av og kaste ut de som har fått statsborgerskap. Unntak må være hvis de har fått det på prøve.

Det går ikke og hindre innreise så eneste mulighet er straffeleiere etter modell av aushwitch med unntak av gasskamre for de utlendinger som er kriminelle. Det eneste som vil hindre lykkesøkere i og leve på gata.

de umulige som allerede har fått statsborgerskap blir en lærepenge for samfunnet som har gitt dem det og har samme rettigheter som innfødte med statsborgerskap.

ikke ett hode til betyr slutt på kvoteflyktninger, slutt på asylsøkere og slutt på familegjenforening. Hvis giftemål med utenlandske blir de kastet ut hvis ekteskapet ryker og barna får velge hvem av foreldrene de vil bo hos. Andre måter og gjøre dette på finnes ikke hvis innvandring skal stoppe.

folk må i det store og det hele skremmes fra og komme hvis de ikke kan livnære seg som selvforsørgende turister eller som lovlige leiearbeidere.

deretter må samfunnet regulere narkotika og ikke avgiftsbelegge dette for hardt og heller ikke med alkohol og tobakk slik at svart inntektspotensiale og økonomisk gjengpotensiale blir minimert. Eneste mulighet til og unngå problematikk blandt egne borgere.

alternativet er og fortsette som nå og la all problematikk bare bygge på seg. Så blir det opp til velgere og bestemme.

1

Maxus den 3 timmer lange fremtids scenario filmen er helt oppdiktet fra ett senario som ikke er en virkelighet ..Så den utopien er en ren løgn ..

1
nri-20 Maxus den 3 timmer lange fremtids scenario filmen er helt oppdiktet fra ett senario som ikke er en virkelighet ..Så den utopien er en ren løgn ..

Imidlertid, litt fakta:

"FN:s medlemsländer har för första gången enats om ett globalt avtal om migration. Syftet är att skapa vägar för människor att kunna förflytta sig säkert och lagligt i världen...."

Og Sverige er foreløbig det eneste landet som marsjerer i takt:

"För Sveriges räkning deltar migrationsminister Helene Fritzon på mötet som oroas av tongångarna kring att stänga EU:s gränser. Hon säger att man inte kan stänga gränserna för asylsökande, säger Susanne Palme. Håller Sverige på att bli isolerat? Ja, jag skulle nog säga det, säger hon....."

1
Komunista Imidlertid, litt fakta: "FN:s medlemsländer har för första gången enats om ett globalt avtal om migration. Syftet är att skapa vägar för människor att kunna förflytta sig säke...

Er ikke dette her bra mener du?

"alltifrån att säkra gränskontroller bättre och motarbeta människosmuggling, till att stärka migranters rättsliga ställning och undvika att sätta dem i förvar och utnyttja eller misshandla dem."

Noe du er uenig i her?

1
Laster...