Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva er egentlig statusen på retur av flyktninger? Jeg mener, når krigen i Syria er over så skal vel i prinsippet alle flyktninger returneres til hjemlandet? Det er ca. 30.000 syrere i Norge pr. dags dato, skal disse returnere, eller gir vi dem norsk statsborgerskap?

Edit: Dette var ment som et spørsmål, men siden jeg skal mene noe i åpningsinnlegget så er det klart de må hjem for å delta i gjenoppbyggingen av hjemlandet sitt.

2
63 svar

63 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Watt

Her er en liten oppsummering :

https://www.youtube.com/watch?v=CnRs01KPHkY

2

IndocteCollectio

Ha ha ha, hvis det er slikt du sitter og forer nøtta di med hver dag så forstår jeg hvorfor du lirer av deg så mye tull her inne.

1

Watt

Du må gjerne spesifisere potensielle feil eller usannheter i videoen ?

Ikke det nei ?

"Når man skriver "gratulerer" / "hahaha" / "lol" på slutten / starten av annenhver setning, så er man ikke mentalt beriket."

2

Pernillel

Retur av flyktninger ble i praksis avskaffet av Jagland-regjeringen som lenge hadde signalisert et ønske om en mer liberal asylpolitikk under paroler som "Nei til resirkulering av flyktninger". Den liberale linjen ble ytterligere spisset av Bondevik sine etterfølgende regjeringer. I den grad noen skulle sendes hjem så måtte retur være frivillig, hvilket selvsagt de færreste hadde (eller har) noe ønske om. Dermed ble asylsystemet omgjort fra noe som i utgangspunktet skulle være midlertidig nødhjelp til å bli en de facto permanent inngangsport for migrasjon.

For i praksis er det forferdelig vanskelig å tvangsreturnere flyktninger og asylsøkere. Og skulle alt håp være ute så finnes det et stort kobbel av advokater, asylaktivister og lobbyister som mer enn gjerne er villige til å trenere saken din såpass lenge at du likevel innvilges asyl på humanitært grunnlag.

2

Ka9nen

Jeg har lyst til å spørre noen spørsmål i anledning dette intervjuet som er gjengitt i morgenbladet:

https://morgenbladet.no/ideer/2018/10/dette-klarer-vi-ikke

1) Hva tenker dere om 150-200 millioner flyktninger på 30 år inn til europa ?

2) Hvorfor må vi eventuelt sitte passivt og se på ? (Dersom vi ikke ønsker dette altså). Politikerne prater som om det er ingenting å gjøre med dette. Men kan vi ikke bare stenge grensene ?

1

Sapient-X

Er ikke det de samme politikerne som vil gjøre alt de kan for miljøet, for å forhindre Global Oppvarming®?

Da mangler det ikke på tiltak, høyere skatter, avgifter, mer kontroll, og forbud etc. Men med innvandring, så er det liksom ingenting vi kan gjøre.

Vi må bli kvitt dagens yrkespolitikere, de vil skade landet vårt enormt.

1

Ka9nen

Ja det er helt "høl i huet".. Selv i ett miljøperspektiv. Kanskje SPESIELT i ett miljøperspektiv. Og da kan både høyre og venstresiden igrunn sette opp så mange bomstasjoner og så mange klimakvoter de bare vil. Skal vi ta inn så mange og være så tiltaksløse så går det dårlig med miljøet også..

1

fazz

2) Hvorfor må vi eventuelt sitte passivt og se på ? (Dersom vi ikke ønsker dette altså). Politikerne prater som om det er ingenting å gjøre med dette. Men kan vi ikke bare stenge grensene ?

>>> Som også dette intervjuet påpeker. Det er bare å vente lenge nok så er Europeerne utdødd, rett og slett fordi vi ikke produserer nok barn, så dersom du selv ikke har minst 2.1 barn så er du en del av problemet.

Så om Europa hadde bygget en 50 meter høy mur rundt hele så hadde det bare vært snakk om tid før det ikke hadde vært folk til å vedlikeholde den. Om det tar 30 år eller 300 er egentlig uinteressant.

1

Ka9nen

Det hjelper ikke noe å bare importere masse menn, som uansett ikke klarer å få barn med europeiske kvinner i særlig stor grad. Altså, de blir avvist av europeiske kvinner. Delvis fordi de er arbeidsledige og dermed ikke attraktiv partner.

Vi har ikke jobber å tilby.

1

Pernillel

Men kan vi ikke bare stenge grensene ?

Det kan vi selvsagt gjøre, og det gjøres allerede flere steder i Europa. I tillegg til fysiske barrierer kan vi stramme inn vilkårene for asyl og familiegjenforening, øke frekvensen av internering og retur, osv. Det er veldig mye vi kan gjøre såfremt den politiske viljen til å gjøre noe er til stede. Akkurat det er i ferd med å endre seg, dels takket være høyrepopulistenes fremgang og dels fordi politikerne så smått har begynt å innse at Europa hverken har kapasitet eller eller mulighet til å absorbere alle som ønsker å reise hit. Det har ikke fungert til nå, det går seg ikke til og migrantstrømmen vil aldri avta av seg selv.

1

riksen77

Her i potetlandet Norge så har vi klart det kunststykke å gjøre det kontroversielt å sende hjem asylsøkere med gjentatte avslag på søknaden om asylbeskyttrøse.så her skal tydeligvis ingen hjem nei. Og det skal for all del ikke stilles noe krav til språk, arbeidsdeltagelse eller på andre måter vise vilje til integrering. Da kalles det fort rasistiske holdninger hvis en kommer med slike forslag. Og kostnader til dette skal aldri diskuteres, aldri. Kan ikke sete pris på menneskeliv sier endel, men når vi ikke gir dødssyk medisiner pga kostnader da er det andre argumenter som gjelder.

Helt greit med NOE innvandring men det må stilles krav og asylbeskyttelsen må jo vurderes jevnlig.

1

Sapient-X

Det er ganske utrolig at noe så elementært som å opprettholde loven, og bevare nasjonens integritet skal være kontroversielt. Det er noe som burde være naturlig i ethvert folk.

Ønsket om å bevare vår trygghet og vår frihet er i dag sammenlignbart med de verste diktatorer og despoter opp gjennom historien. Å nekte noen adgang til riket sammenlignes med folkemord. Vi er vitne til galskap i massiv skala. Noe er fullstendig galt med utdanningen her i landet.

1

Pernillel

For de som trodde at svenskene hadde satt foten på bremsen (det var vel egentlig ingen som faktisk trodde på det?):

"Hele 95 766 personer fikk opphold i Sverige de første ni månedene i år. Dette tilsvarer en by som Jönköping. Fortsetter takten de siste tre månendene av 2018, snakker vi om 128 000 personer som får opphold. Dette er det tredje høyeste antallet noensinne." (HRS).

1

jeolno

"Hele 95 766 personer fikk opphold i Sverige de første ni månedene i år. Dette tilsvarer en by som Jönköping.

Til tross for disse skrekktallene var det bare 1135000 som stemte på Sverigedemokraterna. Partiet som vil bremse innvandringen.

Svenskene er klin gale.

3

Sapient-X

Hvis det ikke var valgfusk. Jeg så en skjermdump der SD lå godt over 20%, men så gikk siden ned, da den kom opp var de plutselig under 20%.

Det har også blitt rapportert at det manglet valgsedler enkelte steder, og at de ikke kunne velge valgseddel diskret.

I et kontroll-land som Sverige, der man kan risikere å miste jobben om man har feil tanker, så er det ikke utenkelig at mange tenkte seg om en ekstra gang før de valgte en stemmeseddel.

SD var svenskenes eneste mulighet til å endre innvandringspolitikken med demokratiske midler.

2

IndocteCollectio

Antall asylsøkere til Sverige hittil i år ligger på 16000. Det er det laveste tallet på flere år og det helt uten at SD sitter ved makten.

1

Sapient-X

Etter valget i Sverige er det ingenting som tyder på at de korrupte politikerne på venstresiden har noen som helst ønske å stanse innvandringen. Uten innvandrerstemmene ville det sannsynligvis blitt borgerlig flertall.

I de bydeler som har stor andel innvandrere valgte opp til 80% av de stemmeberettigede på S. Slike signaler gir ikke akkurat sosialistene motivasjon til å stanse innvandringen, snarere motsatt.

Ved å flomme landet med innvandrere fra den 3.verden og gi dem stemmerett kan de undergrave demokratiet ved å vanne ut stemmene, slik at de etniske svenskene aldri mer kan endre politikken med demokratiske midler.

1

IndocteCollectio

Det er i største del sannsynligvis saker som gjelder personer som kom i 2015-2017, det har vært langt over et års behandlingstid en god stund nå. Antallet asylsøkere som kommer til Sverige i 2018 er vel det laveste på mange år. Men det skrev vel ikke HRS noe om? Eller tok du det bare ikke med?

1

Pernillel

Dette er personer som har fått innvilget permanent opphold hittil i år. Altså på størrelse med en middels stor svensk by. På ett år. Det er godt mulig svenskene fremdeles sliter med å traversere backloggen fra 2015, men det forandrer ikke på det faktumet at 2018 blir nok et rekordår for Migrasjonsverket. 1/3 av tallene er, ikke uventet, familiegjenforeninger.

2

Lignende temaer

Laster...