15000 boere har søkt asyl i Russland

Neppe. Dette var vel et propagangautspill som Putin hadde for et par år siden. Har ikke hørt om noen som har søkt om asyl.

1

Denne videoen viser vel igrunnen mye av situasjonen i Afrika.

En hvit farmer blir kastet ut av gården sin, tilbringer år i eksil, alt går til grunne, så kommer han tilbake , alle jubler og nå skal alt ordnes. Her skal gården opp å gå og alle svarte som hadde jobb før skal få jobb tilbake. Happy ending.

Eller?

Jeg tenker. Her er en familie av hvite, på en svær farm i afrika. Med flere hundre afrikanske ansatte. Han blir kastet ut og alt står igrunnen klart at andre kan ta over. Flere hundre afrikanere klarer altså ikke selv å ta kontroll og styring over jorden i sitt eget land, der visstnok de hvite ikke hører hjemme.

Lykken er altså å få tilbake den hvite familien, der hovedpersonen sikkert nærmer seg 60 år. Og det var eneste utvei.. Ingen andre kunne lære seg å farme disse årene? Ingen andre kunne ta styring? Man var altså avhengig av en hvit eldre mann som etter år uten i eksil starter på igjen med arbeidet.

https://www.youtube.com/watch?v=i10ppb_yKUU

1
Watt Parlamentet i Sør-Afrika ! Hvorfor oppfører disse menneskene seg som om de skulle hatt en mental alder på 16 år ? Kanskje fordi de har en mental alder på 16 år ? https://www.youtub...

Parlamentet i Sør-Afrika !

Hvorfor oppfører disse menneskene seg som om de skulle hatt en mental alder på 16 år ?

Kanskje fordi de har en mental alder på 16 år ?

Vi svarer som en av mine venstrevridde venner hver gang de hører noe elendig om sør-afrika, feks eksplosiv drapsrate, eksplosiv økning i seksualforbrytelser, økt korrupsjon, økt vold, økonomisk nedgang, kursen på Rand faller, gjentatte strømbrudd:

"Off det er ikke bra, de har fortsatt mye ettervirkninger av aparteid" - Skal tro hvor lenge folk seriøst tror dette

1
maxus4 [sitat…] Vi svarer som en av mine venstrevridde venner hver gang de hører noe elendig om sør-afrika, feks eksplosiv drapsrate, eksplosiv økning i seksualforbrytelser, økt korrupsjo...

"Off det er ikke bra, de har fortsatt mye ettervirkninger av aparteid" - Skal tro hvor lenge folk seriøst tror dette

>>> Folk blir blinde og ikke greier å ta inn over seg realitetene, vi hører jo det samme fra FrPerne her hjemme daglig. "Off det er så mye som henger igjen etter de RG, ikke rart regjeringen greier å gjennomføre noe". Skal tro hvor lenge folk seriøst tror på dette.

1
fazz [sitat…] >>> Folk blir blinde og ikke greier å ta inn over seg realitetene, vi hører jo det samme fra FrPerne her hjemme daglig. "Off det er så mye som henger igjen etter de RG, ik...

Og så har man de svarte som mener Sør-Afrika var bedre under aparteid...

For øyeblikket så går jo skiten rett i viften, spesielt for hvite bønder :

https://www.youtube.com/watch?v=a_bDc7FfItk

I mars blir det borgerkrig...

Eller barn som får kokt fjeset sitt levende etter å sett foreldrene bli drept !

https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/southafrica/9430173/South-African-12-year-old-drowned-in-boiling-water-after-seeing-parents-killed.html

Gjerne ikke noe du hører på 9-nyhetene...

3
Laster...