Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Afrikanske ledere ber Europa stenge grensene!

Flere og flere afrikanske ledere ber Europa om å stenge grensene. Alle unge menn migrerer nordover på jakt etter blondiner og gratis penger, mens kvinner og barn blir etterlatt i fattigdom hjemme. Blir dette krise for Løfven som jobber intenst for at Sverige fortsatt skal være verdens ledende humanitære stormakt? Og Erna som nettopp har underskrevet Marakeshavtalen, kan risikere å miste 30000 unge menn fra Afrika årlig!

2
18 svar

18 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

keenio1

2

Sapient-X

De oppfører seg akkurat som i de landene deres folk allerede har ødelagt.

Det er ikke rart folk flykter fra slike, det skjønner jeg godt. Men at vi har folk som ønsker slike velkommen, og fordeler store summer fra felleskapets ressurser til å finansiere det er bare sinnssykt.

2

A_Øivind

På tide å forby fyrverkeri, importen klarer ikke oppføre seg.

Den gangen jeg vokste opp, hadde vi noe vi kalte lynkanonslag. Dette var ekstra kraftige kinaputter. Vi pleide å putte dem i tomme haglpatroner og skyte ned lyspærene på lyktestolpene i nabolaget. De funket også fint til å ta rotta på postkasser og lignende.

Akk ja, det var tider :)

1

Sapient-X

Det er utrolig lite diskusjon om denne avtalen. Som om det ikke er verdt å tenke over.

Det er som om hvis vi visste om en meteor på vei mot jorden for å ødelegge livene våre, men mediene fortsetter å skrive om Ole Gunnar Solskjær, og Petter Northug, som om det er viktigere.

Dette er en avtale som kommer til å påvirke livene våre, drastisk.

Mange av de med utdanning vil reise fra fattige land til vestlige land, noe som kommer til å gjøre de fattige landene i enda verre stand til å utvikle seg, og skaper enorme byrder på skattebetalerne i vestlige land. I tillegg kommer det til å vanne ut stemmene våre etter hvert som de får stemmerett. Demokratiet, slik det var ment, vil forsvinne.

Vi blir mindre verdt på arbeidsplassen når en arbeidsgiver kan lett finne en erstatter fra ett eller annet land som er villig til å jobbe for dårligere lønn og arbeidsvilkår.

Vi mister det vi kaller velferdsstaten, hvis du er mann så er det ikke noe du ville fått noe ut av likevel, men det er synd på alle de som faktisk trenger hjelp.

Kvinner må finne seg i at vår kultur endres mer i retning det vi ser i Afrika og Midtøsten. Så feminister som klager på hvite menn som skapte den demokratiske nasjonalstaten har mye å glede seg til.

2

Sankt-Vinger

Å bunte sammen flere 50øres kinaputter var moro det, postkasselokkene fløy høyt:):)

1

MP62

Savner du tida med varige hørselskader og avsprengte fingre?

1

MP62

Har sett akkurat det samme i Sverige og Danmark. Var full fart i Sverige sist natt. Importen klarer absolutt ikke å oppføre seg. Og under nyttårsfeiringen i Køln for etpar år siden når haugevis av tyske damer ble trakassert og det som verre var, ble det også skutt med fyrverkeri rett inn i menneskemengden, samt mot biler og bygninger, inkludert Kølnerdomen. Og det var ikke etniske tyskere som sto bak dette.

1

maxus4

Og under nyttårsfeiringen i Køln for etpar år siden når haugevis av tyske damer ble trakassert og det som verre var, ble det også skutt med fyrverkeri rett inn i menneskemengden, samt mot biler og bygninger, inkludert Kølnerdomen. Og det var ikke etniske tyskere som sto bak dette.

Det var ikke mye bedre i år heller i Køln:

https://www.youtube.com/watch?v=sfHCuv3Zcrs

https://www.youtube.com/watch?v=KxJZmyvyDCU

https://www.youtube.com/watch?v=QSy6ExEhVY8

https://www.youtube.com/watch?v=Ux6V2wLHets

1

Lignende temaer

Laster...