Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Europe

Innvandring fra Asia og Afrika siste 10 år

Her er tallene for årlig nettoinnvandring fra Asia og Afrika de siste 10 år. Gruppen inkluderer i hovedsak muslimer. Det kan være greit å ha oversikt over tallene, når MSM kappes om å formidle at innvandringen er "liten". (Endelig offisielle tall for 2018 er ikke tilgjengelig p.t.) Tallene er hentet fra SSB's tabell 07822.

2017: 19 666

2016: 25 642

2015: 19 578

2014: 16 044

2013: 17 214

2012: 18 288

2011: 14 764

2010: 14 637

2009: 15 269

2008: 13 457

Det har m.a.o. nettoinnvandret nærmere 200 000 mennesker fra denne gruppen de siste 10 årene.

1
36 svar

Ja, å hevde at innvandringen er liten faller helt på stengrunn. Ingen tvil om at her må det ytterligere strammes inn

1

Eller for å si det som Leo Ajkic: Alle vet jo at Norge blir ett muslimsk land en gang, og det er jo helt all right!

1

Og nå skal vi ta inn 900 personer fra Kongo. Hele 2 timer og 45 min befolkningsøkning.

Kongo har over 85 millioner innbyggere og øker med nesten 3 millioner i året. De vil passere 100 millioner innen få år.

Folkeveksten er 7500 personer om dagen. Landet er større enn vesteuropa i utstrekning. Men her kan altså ikke 900 sjeler få plass så demå hit... Om alle flyr samtidig så vil ikke flyet ha passert Sahara engang før folketallet i Kongo har økt med tilsvarende personer som reiste.

4
maxus4 Og nå skal vi ta inn 900 personer fra Kongo. Hele 2 timer og 45 min befolkningsøkning. Kongo har over 85 millioner innbyggere og øker med nesten 3 millioner i året. De vil passere...

Du må vel skjønne at det nesten ikke finnes hvite mennesker i Kongo, så hvor skal de få velstand fra?

Hvem skal utdanne dem?

Hvor skal de jobbe?

Hvordan skal de få rent vann?

Hvordan skal de få elektrisitet?

Hvem skal vaksinere barna deres?

-Det er klart de må til vestlige land, der hvite mennesker kan ta seg av dem.

2
Sapient-X Du må vel skjønne at det nesten ikke finnes hvite mennesker i Kongo, så hvor skal de få velstand fra? Hvem skal utdanne dem? Hvor skal de jobbe? Hvordan skal de få rent vann? Hvord...

-Det er klart de må til vestlige land, der hvite mennesker kan ta seg av dem.

Og man glemte at joda det er de hvite som er skyld i alt som er galt i Kongo. 10 000 belgiske soldater klarte altså å alene rasere et land som er større enn Tyskland, Belgia, nederland, Frankrike, Spania, Sveits, Østerrike, Polen og mer.

Dette helt uten biler, knapt jernbane, knapt veier, fly eller andre hjelpemidler. Må være supermennesker disse hvite.

1
Sapient-X Jeg lurer på hva belgierne egentlig ødela i Kongo. Hva de hadde der før hvite kom. Jeg vet at belgierne var voldelige, og oppførte seg dårlig der nede, men hvordan var de mot hvera...

At de oppførte seg dårlig og gjorde ufattelig mye elendighet er det liten tvil om. Derimot som alle andre steder europeere var så har historiebøkene en tendens til å være svært selektive. Alle forbrytelser europeerne gjorde mot de innfødte skal dokumenteres og beklages til tidenes ende. Mens man glatt ignorerer hvordan innfødte stammer behandlet hverandre.

I den tiden belgerne var i landet var det utallige tilfeller av sykdommer som herjet landet, og sult og andre ting. Som førte til befolkningsnedgang i deler av landet. Enkelte vil ha det til at Belgierne stod bak alt dette og da må jeg igjen minne på at belgierne var bare knappe 10 000 personer i dette kjempelandet. Det var først senere det kom noen større belgisk befolkning til landet.

Kongo var et tynt befolket land med utallige stammer som brutalt drepte hverandre , som de hadde gjort i åretusener. Da Belgierne ble jaget vist de nettopp dette. Ligger filmer ute der man ser hvite familier ankomme Zambia i bil og der selv unger på 7-8 år har blitt utstyrt med våpen i frykt for å ende opp som de naive belgierne som ble igjen hos de innfødte de trodde var sine venner.

1

Her er tallene for årlig nettoinnvandring fra Asia og Afrika de siste 10 år. Gruppen inkluderer i hovedsak muslimer. Det kan være greit å ha oversikt over tallene, når MSM kappes om å formidle at innvandringen er "liten". (Endelig offisielle tall for 2018 er ikke tilgjengelig p.t.) Tallene er hentet fra SSB's tabell 07822.

2017: 19 666

2016: 25 642

2015: 19 578

2014: 16 044

2013: 17 214

2012: 18 288

2011: 14 764

2010: 14 637

2009: 15 269

2008: 13 457

>>> Bare som en stikkprøve så sjekket jeg 2017 hvor NETTO-innvandringe fra Asia + Afrika var på 17610 så tallene dine kun for det året bommet med over 10%. Så da gidder jeg ikke å korrigere resten da jeg regner med at heller ikke de stemmer.

I tillegg så sjekket jeg tall fra typiske land som IKKE er muslimske. Type Nigeria + Kenya + Thailand + India + Philipinene + Kina og fikk 4324 eller ca 25% som rimlig sikkert ikke er muslimer.

1
Gunstein12 [sitat…] Ja, nå har du sjekket...

>>> Det er omtrent 50/50 i Nigera, men siden det var 96 personer i statistikken som var nettoinnvandring i fra Nigeria så kan vi si at halvparten av dem var muslimer. Så da er vi fortsatt på minst 25% av datagrunnlaget til trådstarter er bare tull, men i realiteten langt høyere siden jeg bare sjekket noen få land.

1

Problemet i Kongo er at over 6 millioner mennesker er drept i landet de 15 siste årene. Det er ganske mye det, det er faktisk flest drepte i hele verden. Så de har jo opplevd mye dritt der nede. Problemet er vel at det er som å vinne i lotteri å komme til landet vårt. Men livet er et lotteri, sånn sett passer det greit at noen kongolesere vinner dette loddet. Men overall bør de klare å etablere fred i eget land, men dette virker dessverre umulig.

1
fazz [sitat…] >>> Og flertallet av disse er dansker, svensker, tyskere, nederlendere, polakker.

flertallet av disse er dansker, svensker, tyskere, nederlendere, polakker.

Heldigvis en sjanse for at mange av de er i jobb.

Det er også en god del muslimer som jobber, men det er nok primært de som kom til Norge for å jobbe.

Migrantene som har kommet de senere årene fra Afrika og midtøsten er det nok verre stilt med, muslimer eller ikkje.

1
molishani Problemet i Kongo er at over 6 millioner mennesker er drept i landet de 15 siste årene. Det er ganske mye det, det er faktisk flest drepte i hele verden. Så de har jo opplevd mye d...

bør de klare å etablere fred i eget land, men dette virker dessverre umulig.

Og i et land som er langt rikere enn Norge. Ha det i mente. Men med en ledelse som er diktatorisk og kun beriker seg selv. Og derigjennom å tillate andre å utplyndre Kongo.

En stor skam at man i 2019 ikke klarer å snu dette pga reinspikka korrupsjon.

2
fazz [sitat…] >>> Bare som en stikkprøve så sjekket jeg 2017 hvor NETTO-innvandringe fra Asia + Afrika var på 17610 så tallene dine kun for det året bommet med over 10%. Så da gidder je...

Du går selvsagt rett i fellen. Som alltid i slike tråder, dukker trollene opp med sin bagatellisering av tall som er ekstreme uansett hvordan man vrir og vender på dem. Alle kan gå inn og verifisere tabellen i åpningsinnlegget. Her er linken: https://www.ssb.no/statbank/table/07822/

Ditt "stikkprøveresultat" for 2017 er påviselig feil - jeg foreslår at du sjekker en gang til, så kan du beklage feilen etterpå. (Tips - benytt kategorien Asia m/Tyrkia - det er den som relevant i denne sammenheng.)

At det for øvrig finnes ikke-muslimer i ovennevnte kategorier er velkjent, men det gjør selvsagt ikke tallene mer spiselig av den grunn. At du i det hele tatt tror du har et poeng her, sier egentlig alt.

En middelstor norsk "by" av fremmedkulturelle hvert eneste år - er ekstreme tall uansett. For øvrig fint at du bidrar til å bekrefte tallene.

1

2017: 19 666

2016: 25 642

2015: 19 578

2014: 16 044

Kan ikke huske at det var dette jeg stemte på !!

Men tallene hadde antagelig vært enda verre med rødgrønt :(

1
fazz >>> Det er omtrent 50/50 i Nigera, men siden det var 96 personer i statistikken som var nettoinnvandring i fra Nigeria så kan vi si at halvparten av dem var muslimer. Så da er vi f...

datagrunnlaget til trådstarter er bare tull,

Hehe, dette er så standard venstretrolling som det kan få blitt. Vi snakker om offisielle SSB-tall som alle kan sjekke og verifisere. Likefullt hevder du selvsagt at offisielle tall som du ikke liker - "er bare tull".

"Stikkprøve"-feilen din ovenfor er også symptomatisk. Og dersom du hadde hatt rett i din påstand om at innvandringen fra disse gruppene "bare" hadde vært 17610 i 2017, ville tallet uansett vært alvorlig nok.

Det verste er at du ikke engang fatter at du fungerer som en nyttig idiot. Desto mer du kverulerer rundt tallene, desto mer oppmerksomhet får også tallene. Akkurat det vi ønsker.

Størrelsen, informasjonsverdien og sprengkraften i tallene er tydelig nok for de fleste. Men det forutsetter at folk går inn og sjekker dem selv. Fint at du bidrar til dette.

1
Ka9nen [sitat…] Kan ikke huske at det var dette jeg stemte på !! Men tallene hadde antagelig vært enda verre med rødgrønt :(

Det hadde de helt opplagt vært. Jeg vil for øvrig minne om at hadde FrP/H hatt flertall alene, ville vi hatt en helt annen politikk. Regjeringens innstramningsforslag som ble fremmet i Stortinget i 2016, som opposisjonen stemte ned - ville gitt oss blant Europas strengeste politikk hvis forlaget hadde blitt vedtatt i sin helhet.

Parlamentarisme handler om flertall. Vi kan ikke forvente FrP's innvandringspolitikk, dersom vi som velgere kun gir dem 15 % oppslutning. En mindretallsregjering regjerer alltid på Stortingets nåde. Med avhengighet av "støttepartier" som V/KrF for å oppnå flertall, blir det ikke enkelt å få til reelle innstramninger.

1

Slik er det når en tegnet Afrika og Midtøsten, og stjal bomull og olje fra landene (Britene og diverse). Da kommer det tilbake. Installerte diktaturer som skulle holde folkene i sjakk (samtidig suet i seg rikdom), og når først det er ute med diktaturene, så blir det anarki, kaos, og flyktninger. Da blir det dessverre mange flyktninger. Dessverre må feilene som ble gjort i disse landene for 50-200 år tilbake, da får en smake på det i dag.

Listhaug eller hun Rights dama, sier det kommer mange sinte menn fra Irak f. eksempel. Vell 2003 er et godt eksempel hvorfor. Greit nok å fjerne en diktatur, men i tillegg å fjerne hæren på 400 000 mann, ja da blir det jo igjen kaos, anarki, krig, og flyktninger.

Men som de sier overalt, det går nok bra tilslutt.

1

Irland har tatt mål av seg å øke befolkningen med over en million frem til 2040, i hovedsak gjennom innvandring. Disse tallene kan godt minne om Norges situasjon, bare enda mer vanvittig.

Denne videoen går gjennom tall for tall og forklarer vannviddet bak denne folkeutskiftingen:

The Terrible Truth About "Ireland 2040"

1

Lignende innlegg

Laster...