Nye VGD er lansert! Mer informasjon

jeg gråter av glede! (og kanksje fordi jeg trøtt:

men det er bekreftet: HASEK vender tilbake til oss for et år. I håp om å få nok en Stanley Cup der den hører hjemme:o)

Vi vil savne deg Yzerman...men 100*tjoho for Haseks gjenkomst!!

Bingaman2006.com

1
7 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

pesico

Tror dette kan bli meget bra jeg, bare han holder seg skadefri. Hvertfall når sluttspillet setter i gang. Har ikke hatt så god tro på denne sesongen, men nå har det rettet seg litt opp. Men tapet av både Yzerman og Shanahan er hardt å takle.

1

Chiruru

Ja, jeg tror ogsaa at dette kan bli bra. Han har erfaring i boetter og spann og har allerede vaert med paa aa vinne Stanley med Red Wings. Har delt din bekymring ...og er fremdeles litt bekymret for den kommende sesongen, men med Hasek vet vi i hvert fall at vi faar en solid goalie, bare han holder seg skadefri.

Apropos Shanahan...Rangers ser farlige ut paa papiret den kommende sesongen...det blir spennende aa se Shanny i et annet lag...jeg innroemmer at jeg nok ogsaa er fan av enkeltspillere, ikke bare et team. Enkelte kommer til aa forbli Red Wings i hodet mitt for alltid, Shanny er en av dem, Mac er en annen.

1

pesico

Shanahan er sammen med Yzerman de spillerne som for alltid vil bli en Red Wing for meg og. I det laget som er igjen nå er Lidstrøm muligens min største favoritt.

Vi får se hvordan det går. Var flere som ikke hadde troa på Detroit sist sesong. Og det gikk jo bra i seriespillet i det minste.

1

Chiruru

God morgen, Bingaman

Ja, Dominator er tilbake, vi får se hvordan det går. Håper han holder seg skadefri. Godt å ha en gammel kjenning tilbake, nå som både Steve og Shanny er borte. Men de er en del av et generasjonsskifte vi bare må akseptere...(som f.eks. Cheli fremdeles ikke har innsett ennå ;o) ).

Ishockey blir ikke helt det samme uten The Captain på isen... Har du lyst, har du lov til å ta en titt på et par av Red Wings-innleggene mine på bloggen min....

http://www.vgb.no/8117/perma/81122/

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...