Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Rot er ditt ord, og det får du stå for!

Ruud er blåst han

1
3 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

William_Wallace

Nå blir saken mest sannsynelig tatt opp i retten.

- Jeg har skriftlig tilbud fra ishockeypresidenten hvor vi ble garantert plass i eliteserien - uansett hva som skjedde med Trondheim Ishockeyklubb. Jeg trodde knapt det var sant da presidenten ringte og sa at tilbudet var trukket tilbake etter styrevedtak i forbundet.

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=125306

* * * * * Aye, fight and you may die, run, and you'll live... at least for a while. And dying in your beds, many years from now, would you be willin' to trade ALL the days, from this day to that, for one chance, just one chance, to come back here and tell our enemies that they may take our lives, but they'll never take... OUR FREEDOM!

1

Astronaut

Ruud var definitivt noe mer unnvikende enn jeg har sansen for på Kveldsnytt i dag, for det er vel liten tvil om at det har vært rot. Likevel klarer jeg ikke å unngå følelsen av at M/S har solgt et bjørneskinn eller to i denne saken. Ja, jeg har lest avisartikler hvor det skrives at M/S skulle få plassen selv om TIK eventuelt fikk ny lisens, men var dette en offisiell linje som forbundsledelsen har lagt seg på hele veien? Kan noen som har full oversikt henvise meg til et sted der forbundet garanterer Manglerud/Star plass i neste års eliteserie?

1

stibek

jeg har kopi av mail som er sendt til ms fra ruud, men jeg kan ikke legge den ut

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...