Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jan Tore Kjær....

Hvor lenge skal denne klovnen få ture fram slik han gjør om dagen? I VG i dag finter han på ny en VG-journalist med sine påstander om at han har alle med seg i et mistillitsforslg mot det sittende forbundsstyret. Det er fjerde gang VG går på dette. I dagens VG kan man lese at Kjær mener Storhamars nestleder Harald Arntsen er en av hans viktige støttespillere. Noe merkelig da Storhamar har vært ute i lokalpressen og sagt at de på et styremøte har besluttet ikke å stille seg bak forslaget fra Kjær og Vålerenga fordi de mener norsk hockey er best tjent med litt ro etter all turbulensen i det siste. Dette ligner mer og mer en personlig vendetta mot Bjørn Ruud. Og til dere hockeyjournalister i VG: Sjekk kildene. Vær så snill.

1
8 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Valek90

Ja, Storhamar vil, som eneste klubb, ikke være med på å få vekk en inkompetent forbundsspresident. Mens resten av klubbene i UPC-ligaen støtter mistillitsforslaget. Hvor er Kjærs personlige vendetta?

Ikke bare VG som må sjekke kildene sine...

1

trygveseb

Send meg en link til hvor det fremkommer at alle klubbene med unntak av Storhamar vil sparke Ruud, klarer du ikke det så har du ingenting å komme med. Personlig så bryr jeg meg lite om hvem som styrer, skjønner at det har blitt mye rot ang dette med MS / TIK, kanskje greit nok med nytt styre.

1

Valek90

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=127491

Ikke samtlige klubber, men alt tyder på at det blir et flertall for å få Ruud fjernet.

1

dragon-fan

Valek90 skrev: Ja, Storhamar vil, som eneste klubb, ikke være med på å få vekk en inkompetent forbundsspresident. Mens resten av klubbene i UPC-ligaen støtter mistillitsforslaget. Hvor er Kjærs personlige vendetta?

Ikke bare VG som må sjekke kildene sine...

Du er på litt tynn is her

1

dragon-fan

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...