Nye VGD er lansert! Mer informasjon

## New Jersey Devils 2006/2007 ##

Lager en egen tråd får mitt favorittlag i NHL, trur det er få andre her på forumet som er devils fan, men kanskje det dukker opp en eller annen :)

En meget god start på sesong inatt med 4-0 mot Stanley Cup vinnerne fra ifjor, Hurricanes.

Brodeur står igjen en prikkfri kamp og har en også en del sjuke redninger. Det som eg synst var mest positivt var at sjølv uten at dei noen av dei tre på EGG-linja var opp mot sitt vanlige igår so sto andre fram og gjor en god kamp. Tenker da spesiellt på Parise. Kan bli en meget god spiller denne sesongen for Devils.

Har en god følelse får Devils i år, at vi kommer til sluttspele føler eg er bortimot garantert med det mannskape som er no. Og med Brodeur og EGG linja i form pluss Langenbrunner og Parise i angrepet, kan vi komme riktig langt i årets sesong.

1
55 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Kingzizou

Da har Devils spelt 41kamper og er halvvegs i årets sesong, så det er på tide å oppdatere denne tråden som har vært lite aktiv, føler eg er ganske aleine om å følgje Devils her inne så vil ikkje plage folk med å ha denne tråden på framsida heile tida  hehe.

Men uansett, litt blanda følelsar for Devils sin sesong så langt.

Meget fornøgd med at vi leder Atlantic Division noelunde komfortabelt, men er faktisk litt irretert at vi ikkje har greidd å riste av oss Rangers og Penguins enda, føler vi har hatt mange sjansar til det og er fortsett langt frå sikker på at vi tar Division i år.

Slik ser tabellen ut pr. dags dato:

Gm W L Ol P New Jersey Devils 41 24 13 4 52 New York Rangers 43 22 17 4 48 Pittsburgh Penguins 39 18 15 6 42 New York Islanders 41 19 19 3 41 Philadelphia Flyers 41 11 26 4 26

Rangers kan fort få ein ny winning streak, noe dei allereie er i gang med akkurat no. Pittsburgh er alltid farlige med Crosby, og Islanders har vært kanongod heime i det siste med De Pietro i spissen. Så som sagt, føler meg ikkje trygt.

Devils har vel ikkje akkurat imponert meg denne sesongen, og føler grunnen til at vi faktisk leder er veeeeldig mykje takket være Martin Brodeur, som har storspilt i den siste tida, og har eine og aleine ordna poeng.

Spesielt EGG linja har skuffa i år, Elias har mest poeng med 39 (16-23) på 40 kamper så langt, og det bør være minimum får Devils kaptein og store stjerne. Gionta og Gomez har 33 og 31. Får all del ingen dårlige tall dette her, men dette er store stjerner som absolutt bør minimum ligge på dette nivået.

Sesongen hittil største positive overrasking får min del er utan tvil Zach Parise, ungguten som er inne i sin 2.sesong og har allereie 1poeng meir midtvegs i sesongen enn han hadde i heile fjor med sine 33poeng. Og har i den siste tida vært svært viktig får Devils og skåra noen verkelig vakre mål.

110 skåra mål på 41 kamper er for dårlig,(bare Flyers, Blue Jackets, Blues, Coyotes og Canucks dårligare) og dette er absolutt et forbetrings potensial. Mens 100 mål imot på 41 kamper er meget sterkt, (bare Detroit betre) og den kan vel dessverre bare bli verre.

Men for all del, sesongen hittil har vært betre enn fjorårets, da vi med ein 10kamper sigersrekke med nød og neppe kom oss til playoff. I år er det tross alt veldig mykje som skal gå galt får at det raknar. Men med tanke på at Elias var så lenge ute i fjor, og at han har vært med i heile år, føler eg at laget heilt klart har et gir til inne.

Men kjære god la Martin Brodeur gå heile sesongen skadefri.

1

Kingzizou

Sterk bortesiger over Montreal ikveld, 3-0. Brodeur sin 7 shot out denne sesongen og det er mest i NHL. Skuddstatistikken 37-28 i favør Devils er meget sterkt på Centre Bell i Montreal.

Meget imponert av denne sigeren her, eg frykta egentlig et tap her. Håpe denne gode trenden fortsetter no da og at Penguins taper seinare mot Tampa :)

1

BenTexas

Devils imponerer med sitt defensive spill, og ikke minst fantastiske Brodeur. Men samtidig må jeg si at det er det kjedeligste laget å se på. Skjønner at du som fan ikke bryr deg døyten - det hadde nok ikke jeg gjort heller. Men det er ikke akkurat underholdende ishockey Devils spiller.

Kan se ut som om Brodeur kommer til å slette de flestemålvaktsrekorder hvis han fortsetter slik. Et par-tre sesonger til kan være nok. Herlig fyr!

1

Jagr88

Jeg trodde du var Montreal eller LA kings fan jeg.. hmm.. New Jersey Devils er lag nr 2 for meg i nhl sammen med nashville predators. Men favorittlaget mitt er fortsatt cats.

Patrick Elias er konge.

1

Kingzizou

Jagr88 skrev: Jeg trodde du var Montreal eller LA kings fan jeg.. hmm.. New Jersey Devils er lag nr 2 for meg i nhl sammen med nashville predators. Men favorittlaget mitt er fortsatt cats.

Patrick Elias er konge.

---Har vertfall aldri vært Montreal fan, Montreal er et av dei lagene eg veit absolutt minst om i NHL, så hvor du får det fra aner vertfall ikkje eg.

Har Kings som en klar 2er, fordi eg ofte er i Los Angeles og har fått sett en god del kamper på Staples Center.

Men Devils har vært mitt lag en god del år no, siden et av dei første NHL spillene på PC :) hehe.

Og ja, Patrik Elias er definitivt konge.

1

Kingzizou

Ikveld er det tv-sendt kamp mellom NJ Devils - Toronto ML. Blir artig å sjå Devils kamp igjen :) Og eg har nattevakt så det passa heilt utmerket med en NHL kamp, da går natta så mykje raskare :)

Sjølv om Toronto har begynnt bra med bare 1tap på dei 4 første, so føle eg meg ganske sikker på at Devils skal ta dette heime på CAA. Blir artig dette her :)

Andre som skal se kamp inatt?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...