Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er det noen butikker i Norge som selger NHL drakter? De finnes sikkert, men hvor er de? Kan noen hjelpe meg?

1
12 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

William_Wallace

Er en sjappe på hamar som hadde det før. Vet ikke om de har det lenger. Husker ikke hva den heter heller. Men lå å gå gata, ikke langt fra McDonalds

1

dragon-fan

Du tenker på M&T Andersen??? Tror ikke de har det lenger, men går jo ann og stikke innom og kikke

1

dragon-fan

dragon-fan skrev: Du tenker på M&T Andersen??? Tror ikke de har det lenger, men går jo ann og stikke innom og kikke ---- Må tilføye: Jeg tror M&T A har gått mer over til skate utstyr og den slags. Er mer inn i tiden det ;))

1

otherdemon

I Oslo var det visst en butikk på Majorstua som selger NHL drakter, men husker ikke hva den heter.

Evt. hvis du er i Oslo for å se Enga mot Storhamar, så har Jordal Sport noen NHL drakter (men bare av Rangers, Red Wings og Stars ifølge nettsjappa deres)

...'till in the end we didn't know right from wrong anymore. That's when the fun started....

1

dragon-fan

Vet ikke, men det er mulig og handle rett fra klubbene på nettet... Kan umulig bli så mye dyrere det ;))

1

Polly90

Vil ikke handle på nettet. Vil handle på ordenltlig :P Jeg tør ikke bruke Storhamardrakt på hockeytreningene, fordi treneren vår er psycho Vålerengafan... Vet ikke om jeg får spille like mye da ;)

1

EngaOslo

Hehaehae tror ikke du skal bekymre deg for det Polly90.. Jeg husker jeg stilte opp i Vålerenga drakt på hockeytrening da jeg spilte.. Treneren min var sønnen til direktøren i Frisk Slasker så jeg visste at det kom til å bli reaksjoner..men ettersom Vålerenga stort sett var og er bedre en frisk så blei det heller mer overlegent å gå rundt med drakta og kose seg over alle kommentarene.. Men med tanke på at du er hamar og treneren din Vålerenga så har han et lite overtak:D Men benken er vel ikke noe å frykte..Stå på!:D

1

dragon-fan

Polly90 skrev: Vil ikke handle på nettet. Vil handle på ordenltlig :P Jeg tør ikke bruke Storhamardrakt på hockeytreningene, fordi treneren vår er psycho Vålerengafan... Vet ikke om jeg får spille like mye da ;) ------------------- Må ikke bry deg om treneren din er sykt enga fan. Vær stolt av norges beste hockey lag ;))

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...