Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er det noen butikker i Norge som selger NHL drakter? De finnes sikkert, men hvor er de? Kan noen hjelpe meg?

1
12 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

dragon-fan

Vet ikke, men det er mulig og handle rett fra klubbene på nettet... Kan umulig bli så mye dyrere det ;))

1

Polly90

Vil ikke handle på nettet. Vil handle på ordenltlig :P Jeg tør ikke bruke Storhamardrakt på hockeytreningene, fordi treneren vår er psycho Vålerengafan... Vet ikke om jeg får spille like mye da ;)

1

EngaOslo

Hehaehae tror ikke du skal bekymre deg for det Polly90.. Jeg husker jeg stilte opp i Vålerenga drakt på hockeytrening da jeg spilte.. Treneren min var sønnen til direktøren i Frisk Slasker så jeg visste at det kom til å bli reaksjoner..men ettersom Vålerenga stort sett var og er bedre en frisk så blei det heller mer overlegent å gå rundt med drakta og kose seg over alle kommentarene.. Men med tanke på at du er hamar og treneren din Vålerenga så har han et lite overtak:D Men benken er vel ikke noe å frykte..Stå på!:D

1

dragon-fan

Polly90 skrev: Vil ikke handle på nettet. Vil handle på ordenltlig :P Jeg tør ikke bruke Storhamardrakt på hockeytreningene, fordi treneren vår er psycho Vålerengafan... Vet ikke om jeg får spille like mye da ;) ------------------- Må ikke bry deg om treneren din er sykt enga fan. Vær stolt av norges beste hockey lag ;))

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...