Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Stavanger er for gavmilde

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=133994

Hva tror dere om det O.E.Dahlstrøm sier i denne artikkelen?

___________

Jeg kan ikke si at jeg er veldig skremt med tanke på dages kamp siden Stavanger ikke har gjort det alt for godt i det siste, men Storhamar imponerer ikke akkurat om dagen dem heller. 3-4 borte mot LIK og 3-2 etter SD hjemme mot Furuset kan ikke kalles overbevisende, men jeg håper og tror på seier i Siddishallen i kveld. Kampen kan ses på SportN kl 19:00

Evig Gul & blå

http://www.sil.no

1
2 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

TAdams6

Det er flere ting som har gått galt for Oilers i det siste. Vi har fått en down etter en flott sesongstart. Shampo mente at dette kom av liten istid før sesongstart, han mente at det var naturlig at det kom en nedtur pga dårligere grunnlag enn de andre laga. Jeg vet ikke om dette stemmer, men ting kommer til å skje. Der vi har mest å gå på er overtallsspill, vi er det laget i Get serien som er minst effektive i overtallsspill, får vi orden på det så vil også seirene komme lettere.

Forsvaret er bra, keeperen er bra, treneren er meget bra, men vi spiller offensiv hockey som naturligvis kan gi baklengsmål. Men i grunn ligger svensk defensiv organisering. Jeg er ikke redd for det defensive, som Shampo uttalte, Stavanger Oilers vil komme knallhardt tilbake. Noe jeg både håper og tror.

Forøvrig har trener Johansson hatt en privat samtale med hver enkelt spiller denne uken pga de dårlige kampene i det siste og han sier at han håper at spillerne gir svar på tiltale i kveldens kamp, noe jeg også håper på. Vi skal ivertfall være gode nok til å slå Storhamar hjemme selv om vi er inne i en dårlig periode.

1

dragon-fan

Var ikke veldig gnes nå jeg gav milde i går i hvertfall, de gjorde faktisk en god jobb synes nå jeg, Storhamar burde vunnet kampen og ledet serien med 1 poeng mer enn Enga, men sånn er det nå ikke ;))

Evig Gul & blå

http://www.sil.no

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...