Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva ialle dager har skjedd med rangerne? Syv strake tap og syv perioder uten mål er labre greier. Med spillere som Jagr, Shanahan, Straka og Nylander virker dette snodig. Fortsetter denne trenden ryker playoff-plassen så det griner. Har satt litt penger på seier mot Washington i natt. En gang må det jo snu...

1
5 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

MacYstaas

Har satt penger på at det skal snu de siste to kampene, uten resultat, må vel følge opp i kveld; alle gode ting er tre? Tror Washington er et lag Rangers bør ha gode muligheter til å slå.

Min teori til kollapsen er at Jagr og Shanahan begge begynner å dra på årene, de har vunnet mye og da er det kanskje ekstra vanskelig å stille topp motivert i motgang? Forsvaret har vel heller ikke vært patent, mens keeprene også har vært noe variable. NYR er i alle fall 100% avhengig av å få igang Jagr igjen for å snu denne trenden.

1

BenTexas

Med unntakk av Crosby for Pittsburgh Penguins, er ingen spillere viktigere for sitt lag enn Jagr er for Rangers. I fjor var han involvert i halvparten av lagets scoringer, og nårhan er i form får han all fokus på seg. Hvis ikke han kaprer poeng vil de andre på rekka få større rom.

Et av problemene er som MacYstaas sier at forsvaret ikke helt er til å kjenne igjen. I fjor var Poti og Kasparaitis viktige defensivt. Poti er borte, mens Kasparaitis ikke har prestert i nærheten av fjoråret. Dette grunnet en alvorlig skade han pådro seg.

I tillegg har Lundqvist vært langt dårligere enn i fjor. Veldig ujevn.

Men er ganske sikker på at Rags kommer seg til playoff okke som.

1

lsigutt

er det noen som har hvert i new york og sett Madison Square Garden jeg skal ditt til sommeren jeg lurer på om det går an og kjøpe rangers drakter der

let's go rangers

Lsigutt

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...