Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg har et spørsmål til dere som følger VIF

Etter kampen i går satt jeg igjen med et spørsmål som lurer veldig på.

Bare for å ha det helt klart, ja jeg er for at man skal stå opp for hverandre når man spiller.

Det jeg lurer på er: Har Mathis Olimb gjort noe galt mot lillebroren sin tidligere som gjør at han skal forsvare han nå samme hva som skjer? For med en gang Ken André Olimb blir taklet og går i isen, så er storebror der med en gang og overfaller den personen som taklet lillebror. Uansett om taklinga er ren eller ikke. Hadde dette bare vært et engangstilfelle, så skulle jeg la det gå upåaktetet hen, men vi så det samme i Askerhallen tidligere i år. Da ble Mathis sendt i garderoben, og det mener jeg han burde blitt i går også. Men hvis det er andre som blir taklet, så ser det ikke ut som om Mathis bryr seg så veldig, slik som når lillebror blir taklet.

bare en tanke selvfølgelig....

1
11 kommentarer

elbarca86

jaja, greit nok at man er brødre og slikt, men det gir ikke storebror noen som helst rett til angripe alle som måtte takle lillebror. Hvis taklinga er stygg som helvete så kan jeg forstå det, men det han gjorde i går var rett og slett latterlig. Taklinga var ren, og det var patetisk av Mathis å angripe vår beste back av den grunn.

1

tomma82

hvis du sikter til siste kamp i askerhallen, når Mathis sloss, så var det Bonsaksen som fikk en albue i forkant som gjorde at han tente. Ellers er det vel rett og rimelig, at storebror forsvarer lille bror litt.

1

dragon-fan

Å ja Enga tåler ikke litt julig... Men det laget som driver mest med søpple spill og dirty tricks om dagen er jo Enga. Men når de får igjen skal de slåss. Idioti...

1

elbarca86

tomma82 skrev: hvis du sikter til siste kamp i askerhallen, når Mathis sloss, så var det Bonsaksen som fikk en albue i forkant som gjorde at han tente. Ellers er det vel rett og rimelig, at storebror forsvarer lille bror litt.

***hmm, var helt sikker på at dette også var lillebror som taklet, my bad. Men det har vært mindre episoder også, men det får vel gå som broderhjelp.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...