Nye VGD er lansert! Mer informasjon

De gode gamle dager

1
10 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Thomsen

Gode gamle dager ja. TIk lå ikke på sisteplass.. og sportsjournalistikken var av et annet kaliber. Spesielt det første kampreferatet er et godt eksempel på hvordan det er mulig å vise en god del av spillet og gi et godt inntrykk av kampen, blant annet gjennom en kommentator som har sett hele kampen slik at han er i stand til så si litt mer enn navnet på den som scorer. Ikke som i dag, nå får du bare se et lite halvsekund av hver scoring omtrent, og lite av spillet forut for målene, mens intervjuene handler om alt mulig annet enn sport.

1

jofa-blackshot

JA! Uansett hvem man holder med så kan vi være enige om at noenting VAR bedre før ! 5 minutter pr. reportasje er jo fantastisk sammenlignet med i dag !

Finnes det fler slike klipp?

Er det noen som har gamle video opptak hjemme, har stor interesse av evt kontakt.

1

stibek2

Om det er noen som sitter på kamper ol på vhs kan jeg få det over på dvd for dere for en billlig penge, har 2 kamper til ca, men det er en times sammendrag av siste finalen i 95 og en times program med kam fra åpningen av OL Amfien

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...