Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Bør fighting tillates i norsk hockey?

Hører at reglene i tysk hockey skal endres tilsvarende reglene i NHL. Spillerne får ikke lenger kampkarantene men 5 minutters personlig utvisning. Dommerne skal ikke blande seg inn i slåsskamper før situasjonen er under kontroll, for sin egen sikkerhet.

Jeg mener at reglene burde vært slik i norsk hockey også, tror at det ville ført til flere betalende tilskuere, slik de håper på i Tyskland.

1
9 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Valek90

Helt enig. Slikt burde blitt tillatt i Norge også. Mer underholdning for fansen, og jammen tror jeg ikke det kunne forhindret mye frustrasjon og stygge taklinger også.

1

islanders

Helt enig. Ser at det på mange NHL-forum nå faktisk diskuteres om den nye enforcer-regelen burde bli fjernet igjen, slik at de som initierer slåssingen ikke blir straffet ekstra hardt.

Jeg synes slossingen er en naturlig del av hockeyen, og den er fin for å holde spillerne i skinnet når det gjelder stygge tacklinger. Og det er jo ikke akkurat sånn at den er veldig farlig heller, dårlig friksjon under skøytene svekker jo slagene slik at det sjelden blir særlig skader av det...:)

1

sirsirsir

Det som diskuteres blant eierne er vel at minor instigator består, men man må doble antallet av disse for å få avstengninger. Nå er det vel 1 kamp for 2 instigators, 2 kamper for 4 osv... mulig de skal doble disse tallene nå. Vil uansett hjelpe, og det er den beste regelen for å unngå stygge episoder

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...