Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Rangers-Flyers

Det tok hele 21 sekunder før vi fikk en skikkelig fight i denne kampen. Fedoruk var apekatt sist gang Flyers var på besøk i MSG og Orr var kjapt frampå for å hevne dette. Den rette høyra som Orr fikk inn knakk vel det meste i kjeven på Fedoruk tenker jeg. Så alvorlig ut, men slikt må man regne med når man er apekatt selv. Lurer litt på om noen av de kara trener boksing mellom kampene. Minnet meg litt om den rette venstra som Brashear fikk inn for en stund siden hvor motstanderen var kald før han traff isen.

Orr fikk forresten 5 minutter, og da han kom tilbake på isen tok det ikke mange sekundene før grisen Eager tok helt av og skulle slåss med Orr. Ergo to 5-minuttere for slåssing i første perioden for Orr.

Tipper det blir en til og god natt til Orr innen andre periode er over.

1
19 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Skogen

Fedoruk er en herklig spiller, men nå ma han vel gi opp slossinga og konsentrere seg på å takle Jagr. Det ble forøvrig ikke konstatert noen brudd i Fedoruks kranium, kanskje ikke så rart ettersom det nå vel består av mestedelen titanplater etter at både Cairns og Boogard har påført ham brudd.

Forøvrig kan det nevnes at det var Orr som ville sloss med Eager etter at sistnevnte satte inn en takling på Grimaldi. Overraskende nok gikk Eager av med seieren i den dansen.

Skogen

1

elbarca86

Orr hadde ikke mye å stille opp mot Eager nei....

http://www.youtube.com/watch?v=O1f7mTDV68c

1

sirsirsir

Det var jo bare bryting

1

Skogen

elbarca86 skrev: Orr hadde ikke mye å stille opp mot Eager nei.

- Hvilket er veldig overraskende, at Orr skulle få smisk av Eager ville jeg knapt trodd på om jeg ikke hadde sett det med egne øyne. Forøvrig en lekkerbisken av en takling i forkant også.

Skogen

1

elbarca86

http://www.youtube.com/watch?v=KC4dzpRCctI

And down the Fl(Cr)yer goes.....

1

sirsirsir

Hehe, er jo ikke mange månedene siden Fedoruk fikk knust trynet av Derek Boogaard. Jeg har hørt at Fedoruk trener martial art på sommeren, mest for balansens skyld. Har ikke hjulpet så mye i år, da han helt klart har falt ut av topp 5 lista for fightere.

Her er min liste, forøvrig:

1. Eric Godard 2. Georges Laraque 3. Derek Boogaard 4. George Parros 5. Brian McGrattan

1

Skalleknarp

Kjeven til Fedoruk hadde vel omtrent akkurat kommet seg etter møter med Boogard og så skjer dette, han har visst ei stålplate i hver kjeve.

Ingen Brashear blant topp 5? Slegga hans hører hjemme i bokseringen, sinnsykt!

1

sirsirsir

Han er for treg, og vinner bare mot mindre motstandere

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...