Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei.

Med alle klubbtrådene her starter jeg opp en om Anaheim Ducks. Registrerer at jeg nok ikke følger like godt med eller har så mye peiling som de ivrigste her inne men skal prøve å holde denne oppdatert.

Stiftet: 7 Juni 1993 som Mighty ducks of Anaheim og eid av Walt Disney. Solgt våren 2005 til Henry og Susan Samueli som endret navnet til Anaheim Ducks.

Hjemmebane: Honda Center 17174 seter

General manager: Bob Murray

Head Coach: Randy Carlyle

Assistant Coaches: Dave Farrish og Mike Foligno

Stanley Cup: 1 gang 2007

Hjemmeside: Ducks

Spillerstall:

Forwards:

39 Matt Belesky

33 Jason Blake

50 Troy Bodie

63 Nick Bonino

20 Ryan Carter

28 Kyle Chipchura

15 Ryan Getzlaf A

11 Saku Koivu A

14 Jeffrey Lupul

22 Todd Marchant

16 George Parros

10 Corey Perry

9 Bobby Ryan

8 Teemu Selanne

42 Dan Sexton

Aaron Voros

Defensemen:

21 Sheldon Brookbank

53 Brett Festerlig

Toni Lydman

60 Brendan Mikkelson

5 Luca Sbisa

Andy Sutton

Danny Syvret

17 Ludomir Visnovsky

Goalies:

1 Jonas Hiller

31 Curtis Mcelhinney

Skal bli en spennende sesong i år. Ser veldig bra ut forover men er litt mer skeptisk til backene våre. Savnet etter Niedermayer kommer nok til å være der. Har hvert mye utskiftninger bakover de siste årene. Skal bli spennende å se om Visnovsky kan stå frem som en leder bak der i år.

Misset playoff i fjor men tror vi har gode sjanser i år

Lets go Ducks.

4
800 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Ducks9

Etter nesten 10 måneder uten Ducks hockey er man snart igang. 14 Januar er vi i Vegas og starter en annerledes sesong. I west division er Colorado, Vegas og St Louis ganske store favoritter til de 3 øverste plassene også må nok de andre lagene sikte seg inn mot den siste plassen til play off. Håper vi kan bli med å kjempe men realistisk er vi nok et år eller to unna. Fremgang i år er ihvertfall viktig.

Vi har ingen cap space så ikke så lett for Murray å få gjort så mye. Hadde flere spillere på waiver for noen dager siden blant annet Christian Djoos som vi mistet til Detroit. Ble overrasket over at han ble waivet men var nok et forsøk for å få han frigjort til Taxi squaden. Backes ble også waivet men han ble ikke plukket opp. Intet sjokk det...

I år har vi noen tunge kontrakter på nevnte Backes og er også siste året på 8 års kontrakten til Getzlaf. I tillegg er det et tungt år på buyouten til Perry. Neste år har vi mer handlingsrom.

De unge er nødt til å vise mer i år enn de gjorde i fjor. Steel, Jones, Terry, Comtois, Lundestrøm er det forhåpninger til og de må vise at de har kvalitetene som skal til. Zegras fra fjorårets draft var meget god i junior vm og er nok veldig nærme å nå laget i år. Drysdale som vi tok med årets 6 valg er mer usikkert. Trenger nok litt mer tid. Ser mange også mener at det er lurt å ikke "brenne"et år av ELC kontrakten slik at man unngår at både Zegras og Drysdale kommer i kontraktsforhandlinger samme år når den tid kommer. Vi får se hva Murray tenker.

Ellers så kom Derek Grant tilbake i sommer for 3 gang og Ryan Miller skrev under på en ny 1 års kontrakt.

Klar for 56 kamper men er ikke helt sikker på om det lar seg gjennomføre. Krysser fingrene og gleder meg:

Lets go Ducks. Ducks fly together.

3

elbarca86

Neste års All-star goalies i forbindelse med raskeste goalie: Rask, Quick og Fasth.

Dette kommer til å gå unna.

3

awesomepossum

Neste års All-star goalies i forbindelse med raskeste goalie: Rask, Quick og Fasth.

Tommel gitt! lol

1

Ducks9

Taper 3-2 på OT i Winnipeg i natt. Er vel bare Gibson som skjønner hvordan vi kunne få med oss 1 poeng i natt. En meget underholdende kamp spesielt hvis man er Jets fan. Vi blir vel stort sett rundspilt i nesten samtlige 60 minutter men en strålende Gibson holder oss inne i kampen. Grant scoret første målet og Ritchie utligner til 2-2 i midten av 3 periode. Ingen strålende prestasjon av Hellebuyck på det skuddet men takk for den. Med dette meget viktige poenget holder vi 1 wildcard plassen i West.

2

vadefugl

Ja i natt så er det kamp mot haiene klokka fem over fire. Bare ikke bli bitt. Tipper det blir en underholdende kamp.

2

Ducks9

Sesongen er over og det var vel like greit egentlig... Carlyle sparket 10 februar etter en haug med helt elendige kamper. Vår GM / Senior executive vice president of hockey operations Bob Murray bestemte seg for å bli coach også og tok over ut sesongen.

Vi hadde 484 man games lost til skade eller sykdom. Den tabellen toppet vi glatt... Det var vel skader på alle våre spillere som skal bære oss frem. Perry kom først tilbake på slutten, Getzlaf, Gibson, Fowler,Rakell var ute i lange perioder. Kesler var til og fra og er tydelig hemmet når han spiller.

Adam Henrique var vår eneste som spilte alle 82 kampene i årets sesong.

Det er noen store avgjørelser å ta for Murray i sommer.

Hvem blir ny head coach?

Hva gjør man med Perry og Kesler? For å ta Perry først så blir nok han værende. Har en NMC frem til 20 -21 og en caphit på $8,625 mill. Produksjonen har droppet drastisk de siste årene men synes han så bra ut etter han returnerte fra kne operasjonen. Det kneet skal forøvrig ha plaget han i flere år. Med hensyn til capen så forventer man mer men er fortsatt en god spiller og tror han gjør en bedre sesong til året.

Kesler Her må vi finne på noe. Har en NMC frem til 21-22 og en caphit på $6,875 (Dette var en dårlig kontrakt Murray) Er hofteoperert og sliter fortsatt veldig med den. Må vistnok varme opp hoften i 90 min før han går på isen. Og det gjelder også på trening.Ute i flere perioder av sesongen og ble "satt ut av drift" på slutten. Denne skaden påvirker også det vanlige livet. Håper han legger opp i sommer, hvis ikke så må vi kjøpe han ut mener jeg.

Det positive er at vi har noen lovende unge spillere på gang. Sam Steel , Max Jones og Troy Terry fikk vist seg frem på slutten og det ser meget bra ut. Isac Lundestrøm har gjort sine saker bra i Luleå Maxime Comtois startet året meget bra for Ducks før han ble sendt ned til Major League for å utvikle seg videre.

NHL Draft lotteriet var i natt og det ble et 9 valg på oss. skuffet over det da man håper på et høyere pick. Hvis vi ikke hadde vunnet så mye kamper på slutten da sesongen allerede hadde gått i dass hadde sjansen hvert høyere for et bedre pick. Stusser seriøst over det...

2

Sevens7ar

NHL Draft lotteriet var i natt og det ble et 9 valg på oss. skuffet over det da man håper på et høyere pick.

Det kan være mye bra igjen å velge i som nummer ni. Årets kull regnes etter hva jeg har fått med meg som en ganske dyp draft-årgang selv om først og fremst to spillere skiller seg ut helt i toppen.

Eksempelvis er det god sjanse for at både Philip Broberg, Victor Söderström og Ville Heinola vil stå igjen når det blir Ducks' tur, og det kan kanskje passe dem bra å plukke en D nå med tanke på hva de har av prospects fra før.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...