Ishockey

Prestegård

VGD keepers league

Påmelding til VGD's nyoppstartede keepers league kan sendes til: hockeynightinnorway@gmail.com

Det er plass til 20 lag med NHL size roster + bench (9) og muligens også minors (keepers). Som dere forstår er verken regler eller antall keepers meislet i stein (det blir trolig 3-5), men det vil skje i løpet av relativt kort tid.

Vi kjører klassisk H2H med 2 divisjoner og følgende kategorier.

Signer mailen med ditt VGD-alias og ønsket lag (førstemann til mølla).

1
2,1k svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Du mener altså å kjøre en egen prospectdraft i ettertid?

Høres spennende ut,men også en haug med arbe for deg. ;)

1
Prestegård Dyr porto?

Par spm...

Er det obligatorisk med "ekte" lagnavn her, eller kan vi lage våre egne? Føler meg møkkete med noe annet enn Kingsdrakt... :)

Er tid og dato for draft bestemt? Da vil jeg evt. forsøke å ordne det slik at jeg kan delta på fredag... men kjipt å endre planer dersom draften blir flyttet 2 dager før!

1
hipcheck Par spm... Er det obligatorisk med "ekte" lagnavn her, eller kan vi lage våre egne? Føler meg møkkete med noe annet enn Kingsdrakt... :) Er tid og dato for draft bestemt? Da vil je...

Ja.

Nei, det virker som om det er søndag som er det mest aktuelle tidspunktet for de fleste så jeg skal oppdatere dato og tidspunkt etterhvert.

Jeg kommer også tilbake med reglene rundt prospects litt senere. Det vil nok bli noen små endringer hva kategorier angår også, men disse vil jeg informere om.

1

Lignende innlegg

Laster...