Nye VGD er lansert! Mer informasjon

En tråd der vi holder hverandre oppdatert om alt som skjer på hallfronten.

Vålerenga er kanskje klubben som er nærmest en ny hall. Eldgamle Jordal Amfi skal rives og en ny arena skal bygges, enten på nåværende område eller ved siden av. Forventes å stå klar tidligst sommeren 2018, med en publikumskapasitet på rundt 6000. Vålerenga vurderer å flytte treninger/kamper til Manglerudhallen og også tilbake til Oslo Spektrum mens byggearbeidet pågår.

Bergen IK skal satse stort og planlegger en helt ny byarena i Bergen sentrum. Forventes å stå klar rundt 2018. Mulig kapasitet: 4-5000.

Stjernen planlegger en ny hall som foreløpig går under navnet Arena Fredrikstad. Avklaring i desember.

Frisk Asker har også snakket om en ny hall i lang tid. Planene fikk nytt liv under OL 2022-prosjektet, men virker nå å være litt lenger unna. Er ikke i utbyggingsplanene til kommunen.

2
39 kommentarer

Referee799

Sandnes er større en Drammen.

Alltid lært at Drammen er Norges 5.største by. Men det er mulig det har vært kommunesammenslåinger eller andre faktorer inne i bildet...

1

TAdams6

Usikker på lista, men etter litt googling så ser jeg at Drammen er Norges 5.største tettsted. Inkludert Røyken, øvre og nedre eiker.

Sandnes har vokst veldig siste 10-15 årene og gått forbi mange byer, Tromsø inkludert. Den vil fortsette å vokse siden Stavanger er tettbebygd mens Sandnes har store arealer.

1

Referee799

Usikker på lista, men etter litt googling så ser jeg at Drammen er Norges 5.største tettsted. Inkludert Røyken, øvre og nedre eiker.

Ja, det er vel om man regner kommune eller tettsted (som gjerne er mer enn selve byen i den ene kommunen). Men Sandnes er uansett en stor by i norsk sammenheng uten ishall. Mens det er flere (3-4?) i Stavanger?

1

CasinoRoyale

Alltid lært at Drammen er Norges 5.største by.

Fredrikstad har 81.000 innbyggere, Drammen 68.000 og Sandnes 76.000.

Fredrikstad/Sarpsborg-området har i alt ca 136.000 innbyggere, med ca halvannen mil fra bysentrum til bysentrum. Burde ha vært plass til flere enn to ishaller der da.

1

TAdams6

Fredrikstad/Sarpsborg-området har i alt ca 136.000 innbyggere, med ca halvannen mil fra bysentrum til bysentrum. Burde ha vært plass til flere enn to ishaller der da

Absolutt. Burde vært et par haller til.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...