Nye VGD er lansert! Mer informasjon

En tråd der vi holder hverandre oppdatert om alt som skjer på hallfronten.

Vålerenga er kanskje klubben som er nærmest en ny hall. Eldgamle Jordal Amfi skal rives og en ny arena skal bygges, enten på nåværende område eller ved siden av. Forventes å stå klar tidligst sommeren 2018, med en publikumskapasitet på rundt 6000. Vålerenga vurderer å flytte treninger/kamper til Manglerudhallen og også tilbake til Oslo Spektrum mens byggearbeidet pågår.

Bergen IK skal satse stort og planlegger en helt ny byarena i Bergen sentrum. Forventes å stå klar rundt 2018. Mulig kapasitet: 4-5000.

Stjernen planlegger en ny hall som foreløpig går under navnet Arena Fredrikstad. Avklaring i desember.

Frisk Asker har også snakket om en ny hall i lang tid. Planene fikk nytt liv under OL 2022-prosjektet, men virker nå å være litt lenger unna. Er ikke i utbyggingsplanene til kommunen.

2
39 kommentarer

TAdams6

Usikker på lista, men etter litt googling så ser jeg at Drammen er Norges 5.største tettsted. Inkludert Røyken, øvre og nedre eiker.

Sandnes har vokst veldig siste 10-15 årene og gått forbi mange byer, Tromsø inkludert. Den vil fortsette å vokse siden Stavanger er tettbebygd mens Sandnes har store arealer.

1

Referee799

Usikker på lista, men etter litt googling så ser jeg at Drammen er Norges 5.største tettsted. Inkludert Røyken, øvre og nedre eiker.

Ja, det er vel om man regner kommune eller tettsted (som gjerne er mer enn selve byen i den ene kommunen). Men Sandnes er uansett en stor by i norsk sammenheng uten ishall. Mens det er flere (3-4?) i Stavanger?

1

TAdams6

Men Sandnes er uansett en stor by i norsk sammenheng uten ishall. Mens det er flere (3-4?) i Stavanger?

Det er 3 ishaller og en skøytearena for langdistanseskøyter hvor det er ishockey trening i midten. Så 4 haller ja. Det kommer seg. Det er også hall på Nærbø men der sliter de med å holde den i gang. Det er ikke verdens navle. Men på Nærbø får de til mye bra som et bra håndball lag for herrer.

Men for rekruttering så burde det vært hall i Sandnes også. Selv om avstandene ikke er lange i Stavanger regionen, så er det store kull og Norges største ungdomsavdeling. Er helt sikkert mange som hadde begynt med ishockey i Sandnes også hvis det kom hall.

Haller er det viktigste for å øke rekrutteringen. Hallene må være der folk bor. Unger kan ikke måtte reise lange avstander, da er det mange som faller bort.

Er det ikke hall i Drammen?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...