Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg har trua på at Storhamar hockey forbedrer fjorårssesongen. Jeg tror de kommer til å komme til finalen i sluttspillet, møter Lørenskog i finalen. Vinner 4-2 i finalen!

Jeg tror Oilers får en nedgang i år.

Alt i alt håper jeg at det blir en jevn og spennende sesong.

1

Jeg har ikke lest VGs tabelltips, men det ryktes at de har Storhamar på topp.

Uforståelig, spør du meg.

1

1. Oilers 2. Storhamar 3. Lørenskog 4. Frisk 5. VIF 6. Stjernen 7. Sparta 8. Lillehammer 9. M/S 10. Kongsvinger

Aner ikke hva VG har, men det er slik jeg ser det. Tror forresten det kan bli relativt jevnt mellom de fire første, noe vi ikke har sett på lang tid. (så kan godt hende at jeg ikke treffer på noen av de :P)

VIF havner i et vakuum, Stjernen og Sparta fyller tabellen videre før Lillehammer karrer seg tilbake til sluttspill og dermed ender M/S og Kongsvinger i kvalik.

Godt det snart er i gang, så vi kan se frem mot en ny offseason igjen.

1

1) Oilers

2) Lørenskog

3) Frisk

4) Storhamar

5) Sparta

6) VIF

7) Stjernen

8) Lillehammer

9) Kongsvinger

10) MS

1

Vurderer en ny vri denne sesongen. La de seile sin egen sjø. Jeg vet vi er ferdig i starten av mars, så hvorfor stresse noe ekstra. Noen gode kamper blir det sikkert også.

1

1 Oilers

2 Lørenskog

3 Frisk

4 Storhamar

5 Sparta

6 Vif

7 Stjernen

8 Lillehammer

9 Kongsvinger

10 MS

Jeg tror det blir jevnt mellom de 3 første og så kjemper 4-8 om 4 plassen, det blir jevnt men jeg tror det vil se slik ut til slutt. Helt nederst tror jeg vinger vil få en liten opptur mens MS går litt i oppløsning.

1

Tipset til vg er

1 Oilers

2 Storhamar

3 Lørenskog

4 Frisk

5 Sparta

6 Stjernen

7 vif

8 Lillehammer

9 MS

10 Kongsvinger

1
Kristwic7 Det hadde de vel i fjor og.. Ganske rart tips.

Var det fjorårets eller årets tips som er rart? Storhamar er da ikke tippet på 1. plass i år, men en noe mindre kontroversiell 2. plass. Jeg gidder ikke tippe, tipsene er så like uansett, og jeg er enig i at 4 lag, DVs Oilers, Storhamar, Lørenskog og sannsynligvis Frisk blir temmelig jevne. Og de lagene er så jevne at skader, flyt og uforutsette småting kan avgjøre. I sluttspillet kan alle disse ta det hjem, og hjem ja, hjemmefordelen kan være det lille. Og kanskje får vi en overraskelse, hva med Stjernen? Og hva vil VIF finne på rundt juletider når det går opp for dem at de ikke har sjans mot de beste?

Mitt tips: Jevnt i toppen, endelig.

1
elbarca86 1. Oilers 2. Storhamar 3. Lørenskog 4. Frisk 5. VIF 6. Stjernen 7. Sparta 8. Lillehammer 9. M/S 10. Kongsvinger Aner ikke hva VG har, men det er slik jeg ser det. Tror forresten de...

1. Oilers 2. Storhamar 3. Lørenskog 4. Frisk 5. VIF 6. Stjernen 7. Sparta 8. Lillehammer 9. M/S 10. Kongsvinger

Enig.

Men tror det blir litt kortere avstand mellom Frisk og VIF. Spørs hvem av Sune og Roy som best får til styrspillet og laginnsats.

1

4800 billetter solgt til i morgen på Hamar, det hadde jo vært fint om det kom opp mot 5500 på kamp i morgen:)

2

Lignende innlegg

Vintersport timy3 Publisert

Maren Lundby

Maren Lundby er for tjukk, eller rettere sakt for kraftig. Før ut i verden måtte en skihopper være kraftig og spenstig for å kunne hoppe langt, men etter at denne V-stilen ble til, så er det ikke kraf...
1
0 svar
Laster...