Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Foreløpig dato for oppstart er 1. januar, men denne kan også bli utsatt. Det eneste som er sikkert er at de ikke starter før nyttår.

Free agency har akkurat åpna og det vil skje mye fram mot sesongstart, så en gjennomgang av lagene får vi ta i julestria.

1
1,6k svar

LaGoeba

så tenkte jeg å følge litt med på hvordan konkurransen rundt Calder Trophy´et kommer til å utvikle seg i løpet av dette halvåret. Jeg er egentlig ikke så opptatt av disse individuelle prisene, men jeg synes akkurat Calder er litt gøy å følge med på.

Jeg må innrømme at jeg ikke har fått fulgt spesielt godt med her, men jeg noterer meg at Kaprizov ikke overraskende fortsatt er manges favoritt, men det er utfordrerne som kanskje overrasker meg mest.

Det er nemlig to keepere som mange spår kan være de største utfordrerne. Shesterkin hadde jeg på lista mi, men Blackhawks Kevin Lankinen har kommet litt ut av det blå.

En av de andre som har blandet seg inn i diskusjonen også er Nils Hoglander for et Vancouver lag som halter litt i ligaen. Ellers er Ty Smith for Devils og Pius Suter for Blackhawks også nye navn som jeg ikke hadde fått med meg før sesongen.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...