Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Foreløpig dato for oppstart er 1. januar, men denne kan også bli utsatt. Det eneste som er sikkert er at de ikke starter før nyttår.

Free agency har akkurat åpna og det vil skje mye fram mot sesongstart, så en gjennomgang av lagene får vi ta i julestria.

1
1,6k svar

LaGoeba

Det er jo litt synd med Wilson (ikke på Wilson.) Han leverer jo offensivt også. En strålende power forward hvis han hadde klart å unngå hjerneblødningene, men det er sikkert vanskelig å holde seg på riktig side når han hele tiden skal spille på grensa.

Absolutt. Føler det er litt samme greia som med Marchand, uten å sammenligne spillerne noe mer enn det. Strålende spillere på hver sin måte, men så har de disse faktene som gjør dem uspiselige.

Enig med deg angående Parros også. Han sitter i en stilling han absolutt ikke burde sittet i, samtidig som rammene han jobber under virker ganske begrenset sett fra utsiden.

Men NHL har jo nå klart kunststykke å samle alle fanbasene, utenom caps sin, rundt Rangers. Det i seg selv er helt sykt.

Og tørr ligaen å kødde med Rangers, nå som de går såpass hardt ut? De har i hvert fall klart å male seg inn i et hjørne nå.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...