Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Foreløpig dato for oppstart er 1. januar, men denne kan også bli utsatt. Det eneste som er sikkert er at de ikke starter før nyttår.

Free agency har akkurat åpna og det vil skje mye fram mot sesongstart, så en gjennomgang av lagene får vi ta i julestria.

1
1,6k svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

Jorge86

Matchupene i første runde ser ganske klare ut hvis det ikke skjer noe rart i de siste kampene:

Toronto-Montreal Edmonton-Winnipeg

Leafs vinner divisjonen foran Oilers. Montreal kan gå forbi Winnipeg, men det klarer de nok bare hvis Winnipeg ønsker det. Noe som ikke er usannsynlig, da Jets trolig heller vil møte Toronto i første runde enn å bli pissa på av McDavid. Hvis jeg ikke husker feil har han multipoint games i alle 9/10 oppgjørene mot Jets denne sesongen. Og Leafs er alltid dårligere i playoff enn i RS.

Pittsburgh-New York Islanders Washington-Boston

Pens vinner divisjonen med seier hjemme mot Buffalo i kveld. Islanders blir nummer 4 med mindre de vinner sine to siste kamper samtidig som Boston tar max 1 poeng i sine siste tre. Bruins og Caps spiller om home-ice i første runde. Dødt løp nå og de møtes i siste kamp.

Carolina-Nashville/Dallas Tampa-Florida

Canes er allerede 1st seed. Dallas (møter Chicago x2) må ta tre poeng mer enn Nashville (møter Carolina x2) for å komme til playoff og møte Carolina. Tampa og Florida møtes i første runde uansett hvordan resten av kampene går, men spiller for homeice. De ligger helt likt og møtes i de to kampene som gjenstår. Florida må ha minst 3 poeng for å passere Tampa.

Vegas-St. Louis Colorado-Minnesota

Blues er garantert 4th seed og Vegas er klart i førersetet om 1st selv om både Avalanche og Wild har en teoretisk mulighet.

3

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...