Ishockey

viking99

Porselensdukker i norsk hockey

Igjen blir TIK urettferdig straffet av amatør-dommere som hører hjemme på kunstløparenaen, ikke ute på isen i en hockey-kamp. Tror de andre klubbene "faller" litt lett når de kommer i kontakt med en "Panther" fra TIK for på den måten å jukse til seg en utvisning.

Hvis det skal fortsette slik så tror jeg vi bør opprette 2 ligaer her i Norge, en for de som virkelig tør å spille hockey (pr dags dato kun TIK), og en for de med kammen i baklommen og mamma på tribunen.

1
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ser poenget ditt, men reglene har blitt veldig innskjerpet når det gjelder "hakninger", køllebruk osv. TIK har vel lenge vært kjent for akkurat dette!

Hockeyen har blitt "snillere" , se bare på NHL, så på match mellom NYR og SLB i natt, første gang jeg har sett en spiller bli utvist for filming! Misconduct!!

knaggen [:-) Stjernen - fan som synes alt var bedre før!

1

Lignende innlegg

Manchester

Nå ,må Soslkjær få orden på forsvaret!. Uavgjort er vel godt nok mot Tottenham. Det er på hjemmebane mot svakere lag, at Solskjærs blir for defensiv taktisk. Hvorfor spoler han ikke noen gang tilbake...
2
0 svar

Messi

Tror at Messi blir en fiasko utenfor Barca. Der er han tillatt lange pauser defensivt, og det går an å tvile på hans reelle utholdenhet på et nytt lag.
2
0 svar
Laster...