Nye VGD er lansert! Mer informasjon

På tide å oppdatere litt på laget mitt som holder til innerst i mitt hjerte.

Etter å ha åpnet med tap mot Enga, vant Sparta 6-4 mot TIK. Så et forsmedelig 10-1 tap mot f***** fra Fredrikstad....gruff... Men idag ble Storhamar slått på SD etter en heltemodig innsats på Sparta Amfi!

Storhamar ledet 2-0 men Sparta gav aldri opp og kom tilbake og fikk 3-2 etter 43 minutter. Storhamar utlikna ti min senere men så kommer Gjøran den store og avgjør hele matchen i Sarpsborg-lagets favør! Nydelig gutter, stolt av dere idag!

1
106 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Dødstrist

Blir definitivt seier mot Stavanger imorra, hvorfor?

• Sparta har møtt Stavanger i Sparta Amfi 7 ganger. • Sparta har vunnet 7 oppgjør i Sparta Amfi • Total målforskjell disse to lagene mellom i Sparta Amfi er 31-12 i Spartas favør • Sparta har i snitt scoret 4,43 mål • Stavanger har i snitt scoret 1,71 mål

Enkelt og greit.

1

elbarca86

dette er vel bare serieoppgjør, ikke sluttspill også, for da skulle vi strengt tatt hatt et tap også.

1

elbarca86

Tap igjen, helvete heller. Oilers vant 5-3 (siste mål i tom kasse). Mye som ikke stemmer om dagen, Stavanger er et lag vi skal slå på hjemmebane. Så enkelt er det bare.

Men det som gjør meg virklig forbanna er ikke resultatet, men det er spiller nr. 26 Martin Strandfeldt på Oilers, makan til stygg takling. Albue rett i hodet på spartaspilleren Niklas Roest, noe som gjorde at nevnte Roest var nødt til bryte kampen. Totalt unødvendig takling i midtsonen. Albuer var noe et par oilersspillerne var gode til å bruke til feil formål.

1

SuperErik

På tide å få opp tråden igjen...

Seier på straffer mot VIF i 1.runde

1

Justin_Sane

I helvete er det som har skjedd med gutta etter juleferien da? Dagens tap mot Enga var riktignok forventa, men det har vært veldig mye rusk i det siste, syns jeg....

1

elbarca86

Vel vel.... Nå er det jo sluttspill. Vi møter Oilers i kvartfinalene. I skrivende stund leder vi 2-1 i matcher over Oilers. Dagens kamp var noe av det bedre jeg har sett av Sparta på en stund. Det ser ut som denne kvartfinaleserien muligens trenger alle 7 kampene for å avgjøre hvem som går videre. Stavanger har nok en fordel i flere hjemmekamper enn sparta. Elllers så må jeg si at jeg ble imponert over Oilers-supporterene som møtte opp i Sparta Amfi. Lang tur, enda lenger hjem med tap i bagasjen.

1

trygveseb

Gratulerer med nye hjemmesider!

1

SuperErik

6-2 i dag borte mot M/S!!

1

Dødstrist

Har vi endelig tatt av litt? :)))

1

Gunfire

Nå tar jeg av i hvert fall. Vi ligger på 3. plass for faen!!! Vi må lede den siste måneden sammen med Storhamar rimelig klart. Faen så bra av gutta.

Fortsatt unbeaten på egen is. Og nå begynner vi i tillegg å plukke poeng borte... Dritbra!!

1

Gunfire

Den som hadde vært i Amfi'n i går når Takala tok straffe på 2-2 under minuttet før slutt....

Lillehammer hjemme er selvfølgelig en må-vinne kamp, og selv om det holdt hardt, så holdt det. Dette begynner å se bra ut.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...