Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde

Jobb og Utdanning

Jobb og Utdanning

25 følgere

Bilde

Darunn

Slutte jobb før oppsigelsesfristen

Jeg har en sommerjobb som krever en del fysisk arbeid. Men da jeg har hatt noe ryggproblemer for noen år siden som siden har forsvunnet, er jeg redd de kan komme tilbake ved for mye stress på ryggen. Sjefen min har en del arbeid gjennom sommeren og trenger hjelpen, og det er en oppsigelsesfrist på 30 dager. Hvis ryggen min skulle få problemer er de...

1
12 kommentarer
Bilde

Pdi

Jobben gjør meg deprimert

Hei og god formiddag! Beklager at dette kan bli et litt sytete innlegg, men jeg bare må få det ut...

Jeg har det rett og slett ikke bra. De siste månedene er jeg konstant på gråten, har begynt å miste vekt(ufrivillig) og har vondt i hele kroppen. Problemet er at jeg er ensom. Jeg ble ferdig med en bachelor sist vår og covid gjorde det svært vanskel...

1
3 kommentarer

Utdanning etter Markedsføring

Er straks ferdig med en bachelor i Markedsføring, innovasjon og ledelse. Mangler bare bacheloroppgaven.

Den siste tiden har jeg undret over hva jeg skal gjøre etterpå. Master vurderes selvsagt, men finnes det andre utdanningsløp som utfyller mitt nåværende studie godt, og vil føre til sannsynlig jobb?

1
0 kommentarer
Bilde

mirar

Jobb etter agronom utdanning?

Hvilke jobber har folk som har tatt utdanningen? Ikke bare bare og starte opp en gård når man ikke er født inn i en. Nevnes at man kan jobbe som avløser, landbrukskontoret, FK?

1
5 kommentarer

Rekordhøye karaktersnitt

Nå har jeg lest utallig mange VG innlegg om unge voksne som klager over at korona kidsa har rekordhøye karaktersnitt og skjønner ikke hvorfor det er et så stort problem. Det er bare bitre mennesker over 20 som tydeligvis ikke la inn innsatsen på vgs som er nå sure over at fet har gått enda et år hvor de ikke er i utdanning og tar opp fag. Snittene ...

1
2 kommentarer
Bilde

helene.bb

Bidra til forskning!

Hei!

I forbindelse med vår masteroppgave ved Handelshøyskolen BI ville vi satt stor pris på om du hadde tatt deg tid til å ta denne spørreundersøkelsen. Her kan du komme med et verdifullt bidrag til forskning innen sportsverdenen!

Følg lenken for å komme til undersøkelsen, som selvfølgelig er anonym:

https://bino.qualtrics.com/jfe/form/SV_6uigsLUVU...

2
0 kommentarer
Bilde

06525

Spørsmål rundt pappaperm (fortvilt arbeidsgiver)

Hei,

Noen advokater med arbeidsrett som fagfelt her? :)

Jeg ar arbeidsgiver og har en liten konflikt med en arbeidstaker:

Arbeidstaker er for øyeblikket i pappapermisjon hvor han arbeider 3 dager i uken, og er hjemme 2 dager. Dette fungerer veldig bra og han skal være i slik permisjon (60% stilling) t.o.m 7. mai.

I går, mandag, kom han til meg og f...

1
1 kommentarer
Bilde

FjodorDVD

Eksamen - rettferdig eller ikke?

Om du er født av drømmeforeldre i et drømmehjem og har gått på en drømmeskole og det nærmer seg eksamen.. Skal eksamen avlyses på grunn av at det er urettferdig?

Et google nyhetssøk får fram en rekke forskjellige meninger og det er interessant. Elever og fagpersoner om en annen med vidt forskjellige betraktninger.

En holdning ser ut til å vinne fra...

1
13 kommentarer
Bilde

martin1089

Microsoft Azure og Office 365

Hei, jeg har tenkt til å få en utdanning innen IT. Jeg lurer derfor på om denne utdanningen er fin å ta for å komme seg inn i it verdenen?

1
1 kommentarer
Bilde

VivaLV

Arbeidstid lærling

2 dager fri. Så 7 nattevakter på rad inkl. 2 12-timers vakter. Totalt 65,5 timer. Så 3 dager fri.

I tillegg helg på friperioden før/etter 7- dagers vakta. Altså 4 dager fri, 7 jobbedager, 5 fridager.

Ser det ok ut?

1
1 kommentarer
Bilde

Gubbenilia

Julegaver fra arbeidsgiver

I går formiddag var styreleder innom og ønsket god jul. Det kunne jo vært hyggelig, men hvorfor utelater han to av seks både med juleønsker og vin? Dette gjentar seg årlig, så vi to som alltid blir utelatt, uvisst av hvilken grunn, hadde i år kjøpt vinflaske til ham. Vi ventet til vinflaskene var overrekt de fire andre, så ønsket vi også god jul og...

1
8 kommentarer
Bilde

essaoudyyounes

studielån

hei! jeg startet en utdanning i høst, og er usikker på om jeg kommer til å stryke på en eksamen i jul. Jeg har tatt en utdanning før og ligger akkurat på 60 studiepoeng bak. det jeg lurte på får jeg støtte uansett til januar, vis jeg stryker på 1 eksamen i jul? vet at man ikke kan ligge mere en 60 studiepoeng bak.

1
2 kommentarer
Bilde

musefotgodis

Har jeg noen rettigheter her?

Hei! Jeg trenger å blåse ut litt og spørre om litt råd. Jeg jobber i en liten butikk. Vi har to ansatte på fulltid og vi har vært tre deltidsansatte som har delt på vaktene. Vi har alle jobbet i butikken i flere år. Jeg har jobbet som deltid i denne butikken i fem år. De siste månedene har daglig leder ansatt fire nye deltider. Vi som har jobbet i ...

1
5 kommentarer
Bilde

Grad

Hvor de skal lete programmet for å studere

Kanskje noen vet hvor de skal lete programmet for å studere ved universitetet.

Bachelor med utdannelse innen automatiker eller elektromekaniker.

1
3 kommentarer
Bilde

PANCH0

Samfunnsøkonomi: finne likevekts pris og kvantum

Hei, trenger hjelp med denne oppgaven til eksamen. Er veldig usikker på om det jeg allerede har gjort er riktig, takker for svar:

Anta et marked som i utgangspunktet har fullkommen konkurranse. Tilbudet er gitt ved p = 20 + 0,06X. Etterspørselen er gitt ved P = 260 – 0,02X.

d) Hva blir likevekts prisen og likevekts kvantum i dette markedet?

Hvordan...

1
1 kommentarer
Bilde

FjodorDVD

Fraværs-regelen på VGS

Min erfaring med denne etter å hatt to ungdommer i befatning med denne er veldig negativ.

Den har ført til meningsløse besøk til fastlege for elev og fravær fra jobb for foresatte som har kostet tid, penger og ressurser.

Den har kort sagt laget vanskeligheter for mine elever med 1-2 % fravær men vært uten betydning for elever som dropper ut av VGS.

...
1
14 kommentarer
Bilde

-Cerberus-

Hvilke yrkesperson ser jeg etter?

Trenger å få laget en liten musikk boks som spiller en enkel sang ved å trykke play (trenger kun en play og stopp knapp). Uten høytalere men med headphone inngang. Oppå boksen, en kule (med innhold) som roterer når sangen spiller. Lys under som skinner inn i kulen når musikken spiller. En slags music box, men med elektronikk så den kan lades. Så ik...

1
3 kommentarer
Bilde

m.jensen

studere i USA

Hei, jeg har et stort ønske om å begynne på college i USA, jeg var på utveksling når jeg gikk 2. videregående og vil tilbake. men nå som jeg har fullført videregående så mangler jeg en tysk karakter og endte opp med kompetansebevis isteden for vitnemål. er det mulig å studere uten den tysk karakteren på noen som helst måte? jeg har alle andre karak...

1
1 kommentarer
Bilde

rvp

Lover og regler rundt portabel butikk

Hei.

Har en idè som involverer en portabel butikk. (innredet varebil som butikklokale) Salget skal foregå fra innendørs i varebilen, så jeg kommer ikke til å ta ting ut av bilen og oppta større plass enn en parkeringsplass. Er det noen lover og regler som stopper meg fra å kjøre fra bygd til bygd, kommune til kommune og stå på en offentlig plass og...

1
1 kommentarer
Bilde

viking4356

Teller orden og oppførsel i 10.klasse?

Hei, jeg lurer på om orden og oppførsel teller i 10.klasse, (Til videre utdanning til Fagskoler, Høyskoler og Universitet). Noen sier til meg at man ikke kommer inn hvis du har "Nokså god" eller mer ned i skala-en. Andre sier at orden og oppførsel i 10.klasse ikke telles, man at det gjør det i VGS.

Hva er sant og usant?

Takk, vinking4356.

1
2 kommentarer
Neste side

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...