Nye VGD er lansert! Mer informasjon

hvor studere kinesisk best?

Er jo seff for sent ute til samordnaopptak. Eller, fant ut først etter fristen at kinesisk er språket;) noen som vet hvor jeg kan ta et seriøst kurs, kanskje ikke på Folkeuni.i oslo. Noen som vet?

1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

poeten2

I kina kan du studere kinesisk best.

God tur.. poeten

1

Pjotrik

"Folkeuniversitetet" er en tulleskole, det er ikke et universitet slik navnet antyder.

Når du er for sent ute er ditt eneste håp å prøve å finne en skole i utlandet som tilbyr kinesisk og hvor fristen ikke er gått ut, evt. vente til restetorget åpner hos samordna opptak (forutsatt at studiet finnes i norge og har ledige plasser).

1

B Klorin

Litt info om dette "Tulleuniversitet" også kjent som Folkeuniversitet. Hvis det er snakk om emner der FU samarbeider med høyskoler og universiteter er de helt ok. Du får forelesere fra de aktuelle universitetene, eller høyskolene, og det er også disse som holder privatisteksamen og utsteder karakterutskrifter. Å bygge en hel grad via FU er vel neppe å anbefale hvis det i hele tatt er mulig, men som etter/videreutdanning er det kurant. Holde deg til de tilbudene som gir godkjente studiepoeng, alt annet er knapt nok verdt papiret du får i etterkant.

1

stookes

tulleuniversitet ja..hehe! Utlandet er jo helt utelukket i første omgang ettersom jeg skal studere økonomi her samtidig! har vel noen år på meg da, men takk for svar alle mann!;)

1

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...