Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva tjener rådgivere innen forsikring/bank?

Noen som kan fortelle hva dere jobber med av disse to kategoriene og hva dere tjener?

Lurer på hvor store variasjoner det er i bransjen.

1
17 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

vanyshan

Jeg fikk akkurat jobb tilbud i DNB som finansrådgiver, lønn ca 388.000 kr. Er nyutdannet med lang arbeidserfaring, men 2,5 år relevant erfaring, er 23 år :)

1

bekkiss

til dere som er interessert i å jobbe som selger innen forsikring.

Er dere sultne på å tjene gode penger kan dere sende meg en mail på bekkholt@gmail.com. Driver butikk i oslo og vi har 11 selgere og har tre ledige plasser. Meget god lønn, men provisjon. Om du ikke er en racer kan du spare den mailen....

vh

bekki

1

ulviz_82

Definisjonen på rådgiver er meget vag. stort sett alle som før hadde stilling som en eller annen slags type selger, er nå blitt investeringsrådgivere/ finansrådgiver osv..... er selv ferdig utdannet nå og har fått en stilling som går under def. Rådgiver men den kan ikke sammenlignes med mange andre stillinger som går under samme tittelen.....

1

firetofire

ulviz_82 skrev: Definisjonen på rådgiver er meget vag. stort sett alle som før hadde stilling som en eller annen slags type selger, er nå blitt investeringsrådgivere/ finansrådgiver osv..... er selv ferdig utdannet nå og har fått en stilling som går under def. Rådgiver men den kan ikke sammenlignes med mange andre stillinger som går under samme tittelen..... >>> Rådgivertittelen er innen seriøse bransjer/firmaer noe en får etter en del erfaring og masse "achievements"

1

Lattern

Jeg har akkurat fått jobb i en større bank som finansrådgiver på privatmarkedet, og får 324K i startlønn.

1

hooters

Lønn er litt flytende da mange både har en fastlønn, overtid, godtgjørelser og bonus.

Kan snakke for mitt eget yrke, finansrådgiver i bank. Startlønn 290.000-350.000 avhengig av alder, erfaring og utdanning.

Jeg ligger etter noen få år på en lønn 450.000 fast, bonus 80.000 + ca 80.000 overtid. Pluss kjøregodtgjørelse og fri telefon. Da er jeg vel oppe i en høyst akseptabel lønn, mener jeg selv.

Det er mye penger i kapitalforvaltning for tiden og med de konjukturene som er idag, så vil nok lønningene fortsette den positive trenden. Farene er at marginene krymper generelt nedover og "salgspresset" dermed øker.

1

bpatriot

Jeg fikk meg for litt siden jobb som forsikringsrådgiver i en bank. Får 380 000,- + bonus og andre godtgjørelser. Er meget fornøyd, men går litt ned i forhold til min gamle jobb som var provisjonsbasert.

1

001olebrum

Lattern skrev: Jeg har akkurat fått jobb i en større bank som finansrådgiver på privatmarkedet, og får 324K i startlønn. -----------------------------------------------------------

Kan jeg spørre ca hvor gammel du er og hva slags kompetanse/erfaring du har?

Mvh 001

1

zizco

En kamerat av meg som jobber i Fokus Bank som finansrådgiver privatmarkedet har 340K i året. Han har jobbet der i 1 år. De beste har ifølge han i overkant av 600 etter mange års erfaring..Dette er i en middels stor by. Ifølge han tjener de beste i Oslo 7-800K i året.

1

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...