Jobb og Utdanning

OleDidrik

Vil til Nordsjøen

Jeg har studert både Engelsk og Jus, men har ikke fått interesse for noen av delene og har nettopp innsett at det bare er en ting jeg vil: jobbe 2-4 i nordsjøen! Jeg gjør hva som helst for å kunne få jobb der ute! Jeg kan vaske toaletter, stå i kantinen, ta oppvasken osv. Lønnen, friheten og betningelsene er forferdelig gunstig, og sammenlignet med en 9-4 jobb, så er nordsjøen det beste alternativet jeg kan se for meg jobbmessig.

Så, jeg vet at jeg må ha sikkerhetskurs for å kunne dra ut, og dette planlegger jeg å ta, men hvilke veier må jeg ta for å komme meg ut? Og hvilke stillinger er tilgjengelig som ikke krever mekanisk eller TIPP-utdannelse?

Av erfaring så har jeg jobbet i et sikkerhetsselskap, primært med interntyveri og svinn i diverse butikkjeder, og har hatt en slags lederstilling i dette firmaet. Jeg har allmennfag fra videregående og har 56,8 studiepoeng.

For tiden studerer jeg Jus, men jeg vil ikke ha et enormt studielån og være veldig gammel før jeg kommer meg ut i jobb Jeg vil starte NÅ!

Ja, jeg vet at det er naivt å tro at jeg bare kan dra rett ut i nordsjøen uten spesifikk utdannelse eller erfaring, men jeg spør likevel, hvis jeg virkelig skal gå for dette, hva burde jeg gjøre?

Setter pris på alle seriøse svar.

Det er forøvrig uaktuelt å starte førsteåret på videregående igjen som 21-åring.

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ja, jeg vet at det er naivt å tro at jeg bare kan dra rett ut i nordsjøen uten spesifikk utdannelse eller erfaring, men jeg spør likevel, hvis jeg virkelig skal gå for dette, hva burde jeg gjøre?

[Slettet]

1

Jeg har studert både Engelsk og Jus, men har ikke fått interesse for noen av delene og har nettopp innsett at det bare er en ting jeg vil: jobbe 2-4 i nordsjøen!

Hvordan går det?

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...