Jobb og Utdanning

Rolf.Andreas

Studere Master i Utlandet -Supply Chain Managment?

Hei!

Jeg går 3året av bachelorstudiet i Øk/adm på BI i drammen med fordypning i Logistikkledelse - Supply Chain Managment. (Per dags dato 3.62 i snitt (B-))

Jeg ønsker å videreutdanne meg videre etter endt bachelor, men ikke i Norge. Foreleseren min sa med egne ord at en logistikkutdannelse i Norge ikke holder mål.

Derfor ønkser jeg å utvide horisonten å reise til et sted i Europa. Jeg er veldig opptatt av rangeringer av skoler, men usikker på hvilke av disse som tilbyr det aktuelle kurset.

Ønsker selfølgelig å dra nytte av fordelene av å studere i utlandet inn i arbeidsmarkedet enten iform av innovativ tenkning eller engelsk formidlingsevne i forhandlingsmøter med internasjonele aktører.

Ønsker helst å studere i England, men finnes det bedre alternativ så er jeg åpen for forslag.

Takk :)

1
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Derfor ønkser jeg å utvide horisonten å reise til et sted i Europa. Jeg er veldig opptatt av rangeringer av skoler, men usikker på hvilke av disse som tilbyr det aktuelle kurset.

De tre landene som er best på dette er UK, Tyskland og Nederland.

Du kan prøve deg på Cranfield i UK:

http://www.som.cranfield.ac.uk/som/p2172/Programmes-and-Executive-Development/MSc/Full-time-MSc-in-Logistics-and-Supply-Chain-Management

Denne er i Tyskland, med fokus på Logistics:

http://www.the-klu.org/master-management/

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
44 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...