Jobb og Utdanning

Arsenalboy

Fagskoleutdanning regnskap og lønn

Vil dette gi meg en fordel til å bli valgt som ''leder'' i fremtiden ? Akkurat ferdig med Fagskolen i ålesund, og med fagbrev i bagasjen.

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Arsenalboy eller dette ?

Jeg har prøvd å ta noe regnskapsfag men syns det var skikkelig dritt. Tenkte å bli siviløkonom i tillegg til advokat, men det var mye kjedeligere enn jeg hadde trodd. Tenk deg godt om før du velger et så snevert fagfelt !

Hvorfor ønsker du å bli leder?

1
Arsenalboy Har du egen erfaring ?

For å vera litt snill med deg:

Ledelse er eit fag som mange andre og eg kjenner folk som trivst veldig godt i slike stillingar. Eg vil sterkt anbefala at du tar utdannelse innan faget dersom du vil bli ledar. Og dyktige ledarar er det alltid mangel på, så om du klarar å bli det, så vil det opna seg mange muligheter til både interessate jobbar og bra lønn.

2

Ja, vi får se. Meget lyst, men akkurat ferdig med en skole fra før.. så blir iallfall å vente litt før denne gangen!

1

Skal ikke påberope meg å være noen ekspert her, men etter litt levetid har jeg funnet ut at det er tre typer ledere.

De som blir ledere fordi de er dyktige i faget, feks en daglig leder i en rørleggerforretning eller en hotellsjef som har jobbet seg opp.

De som er karismatiske og meget gode relasjonsbyggere, teambyggere, men som ikke kan så mye faglig om bedriftens tjenester.

Eller de som er litt mer blanding, feks siviløkonom eller jurist ( eller annet) som er leder for en fabrikk eller noe.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...