Jobb og Utdanning

montyfus

Frynsegoder fjernes i lavstatusyrket DollyD

Ansatte får ikke lengre handle rabbaterte pizzaer, nå gjør de som andre ,handler hos konkurenten. Det gis ellers ingen kompensasjon og lønna som gis i dette slaveyrket er blant det laveste i Norge

1
20 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg vi si at de gjør dem en tjeneste. Folk har en tendens til å gå fullstendig amok når de kommer over noe til redusert pris, uavhengig om de faktisk trenger eller bør kjøpe varen i det hele tatt. Å munche på pizza har ingen godt av.

2
montyfus vet du noe som ikke jeg vet så hversågod spytt ut, jeg mente jo selvføgelig 100 i timen, beklage skrielerifen, du vet tastatuirene er noe dritt for tiden

vet du noe som ikke jeg vet så hversågod spytt ut,

Poenget er vel at du har laga ein tråd om kor dårlige forholdene er hos Dolly Dimple utan å kunna dokumentera påstandene dine. Hadde du blitt tatt seriøst så ville det kunna biltt eit problem for deg. Heldigvis er så ikkje tilfelle.

Dolly Dimple følger tarifflønn. Minstelønn er ca. 140 kroner per time.

1
InnocentBystander [sitat…] Poenget er vel at du har laga ein tråd om kor dårlige forholdene er hos Dolly Dimple utan å kunna dokumentera påstandene dine. Hadde du blitt tatt seriøst så ville det kun...

Dolly Dimple følger tarifflønn. Minstelønn er ca. 140 kroner per time.

så du mener Dolly er en god arbeidsgiver som gir voksne etablerte ei gi ei drittlønn i tillegg til null goder for å slite livet av seg til alle døgnets tider ?

1
montyfus [sitat…] så du mener Dolly er en god arbeidsgiver som gir voksne etablerte ei gi ei drittlønn i tillegg til null goder for å slite livet av seg til alle døgnets tider ?

Uansett om det er DD eller hvem som helst annen Pizzaaktør, så gjensspeiler lønnen tildels bare helt enkelt de konkuranse messige forholdene.

Når mange nok forbrukerer gjør et "kupp" på pizza på 120-150 kroner, så gjennspeiler det egentlig bare den prisen til forbruker den drittlønnen de ansatte greier og oppnå.

Mvh 001

1
montyfus [sitat…] så du mener Dolly er en god arbeidsgiver som gir voksne etablerte ei gi ei drittlønn i tillegg til null goder for å slite livet av seg til alle døgnets tider ?

Det ligger litt i naturen til ei pizzasjappe å være åpen "til alle døgnets tider". Og sist jeg sjekket var det høyst frivillig å jobbe der.

Når det gjelder lønna, så kan ikke DD ta hensyn til om du er "etablert" eller ikke. Om du bor i Holmenkollåsen eller i en pappkasse spiller ingen rolle for dem. Jeg synes ikke det høres alt for galt ut med 140 kroner timen for å servere pizza og brus.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...