Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Trenger hjelp med plan etter påbygg

Hei!

Jeg har da gått nesten halve året mitt på påbygg. Tidligere utdanninger jeg har er 3 år Data elektronikkfag (ingen fagbrev). Jeg skulle da egnt inn i militære i april 2017, men jeg kan da ikke det siden jeg går påbygg, og må søke utsettelse. Planen min var jo egnt kanskje å få utdanning i Forsvaret, men jeg fikk melding om at hvis jeg søker utsettelse er det ingen garanti for at jeg blir innkalt igjen. Så jeg føler jeg må ha en ekstra plan. Hvis dere nevner å studere, så vet jeg ikke helt hva jeg vil studere, og jeg vet ikke om jeg orker mer skole etter påbygg. Jeg er ikke glad i å sitte på en pult hele dagen innendørs, jeg liker å være ute/bevegelse og jobbe med henda. Kom med tips!

1
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Mikey666

Jeg har da gått nesten halve året mitt på påbygg.

Hva var grunnen til at du valgte påbygg om du er usikker på om du i det hele tatt vil studere i etterkant? Om militæret er noe du virkelig har lyst til å gjøre så er det bare å ringe inn. Militæret får inn så mye umotiverte ungdom som er der fordi de må. De får en halvkram en i buksa om du faktisk kontakter de for å avtjene førstegangstjeneste.

1

vanlig_fyr

Dagens tips, og dette får du gratis.

1. Ta kontakt med forsvaret og forklar situasjonen din, og hør etter hva de tror om det hele. Om jeg husker rett så kan du faktisk kreve å få avtjene førstegangstjeneste. Om det betyr en lærlingeplass er en annen sak.

2. Ta lærlingetiden din sivilt.

Håper at dette virker oppklarende.

1

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...