Nye VGD er lansert! Mer informasjon

dekker arbeidsgiver timer når man er på kurs?

Har blitt leid inn som konsulent på et 6måneders engasjement og arbeidsgiveren vil at jeg skal ta et kurs. De vil dekke kostnadene for kurset , men ikke mine timer når jeg er der.Det er en 3dagers kurs.

Hva er vanlig /uvanlig? Synes dette er urimelig.

1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Sjah

Hvis det er et Nice to have kurs, er det rimelig at du ikke får betalt, men samtidig betyr det at det er dit val om du vil/gidder å ta det.

Dersom dette kurset er påkrevd for at du skal kunne utføre oppdraget du har blitt innleid til, men arb.giver ikke har kvalitetssikret at du har nødvendig kompetanse før inngåelse av konsulentkontrakt, er det naturlig at arb.giver dekker kostnader inkl dine timer.

1

tucan

Varierer vel fra plass til plass..

Siden du ikke er ansatt, men innleid synes ikke jeg det er direkte urimelig.

1

mf_6

Hva er vanlig /uvanlig? Synes dette er urimelig.

Siden du er innleid som konsulent ville de vært mest naturlig å avtalt dette på forhånd. Jeg vil nok si at både du og oppdragsgiver er like ansvarlig for å kartlegge ditt kunnskapsnivå før avtalen ble inngått.

Synes ikke dette virker noe urimelig da oppdragsgiver betaler kurset og du "betaler" timene. I hvert fall hvis det er et kurs du har nytte av ved senere konsulentoppdrag for andre oppdragsgivere.

Å være innleid eller ansatt har både fordeler og ulemper. En av ulempene ved å være selvstendig er at ikke alle arbeidstimene lar seg fakturere til kunden. Dette er jo noe man må kalkulere inn i timeprisen.

1

Link-86

Alternativt spør om å få betalt for tiden og betal kurset selv. Tross alt er dette kompetanse du tar med videre og muligens ut av bedriften.

1

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...