Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg går 1.året på BI og har avlagt alle eksamenene dette halvåret. Eksamen i Markedsføringsledelse og Bedriften gikk temmelig dårlig, jeg tror gjerne det blir en D eller E i begge fagene. Det er ganske lette fag, men jeg ga ærlig minimal innsats og leverte bare inn minstekravet på hjemmeeksamen slik at jeg slapp å konte. I de øvrige fagene forventer jeg A og B, da dette er fag som jeg intresserer meg for og vett er relevante for videre studieløp. Spørsmålet mitt er om karakterene i Markedføringsledelse og Bedriften har noe å si hvis jeg har et bra snitt forøvring. Planen er å forhåpentligvis ta Master i Finans eller Siviløkonomgraden.

1
1 svar

1 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

canfrimpongplaypingpong

Vil nok ha litt å si, ja. Nå vet ikke jeg om du er inne på et fast 5-årig studieløp, og om du i så fall har "sikret" deg plass på master, men hvis ikke så vil D/E-karakterer svekke snittet ditt betraktelig, og gjøre at du kanskje ikke får tatt den masteren du vil ta.

Bedriften er da ikke så veldig uinteressant, eller? Fullt mulig å få C/B i Markedsføring og Bedriften uten å lese vanvittige mengder.

Lykke til videre

1

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...