Nye VGD er lansert! Mer informasjon

40.000 på sommerskole i utlandet, galskap?

Hei, jeg studerer siste året økonomi og skal ta et år fri for å ta GMAT testen, forhåpentligvis ta noen internships og søke på master i finans i utlandet. Jeg har kommet over at LSE tilbyr sommerskole hvor de har flere finansfag som jeg synes virker interessante. Problemet er jo at det er så jævlig dyrt, 2150 pund i skolepenger, 1000 pund for å bo også vil jeg sikkert trenger 10.000 til mat og diverse. Det vil altså komme på over 40.000 kr. Er dette galskap? Jeg tror jeg kan klare å spare opp dette, men er usikker på om det er verdt det. Tenker jo at det kan skille meg litt ut fra resten i den enorme søknadsbunken alle innen consulting/finans får her i Norge hvert år. Kan også kanskje være positivt når jeg søker master, spesielt dersom jeg søker på LSE?

Galskap?

1
5 svar

5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

SirKillalot

Problemet er jo at det er så jævlig dyrt, 2150 pund i skolepenger, 1000 pund for å bo også vil jeg sikkert trenger 10.000 til mat og diverse. Det vil altså komme på over 40.000 kr. Er dette galskap? Jeg tror jeg kan klare å spare opp dette, men er usikker på om det er verdt det.

Du kan også søke sommerstøtte fra Lånekassen til de mnd du har fag i. Dvs, en må få et offisielt skriv fra skolen hvor det står hvilke fag en tar, i hvilken periode man tar fagene og hvor mye fagene koster.

1

jorkje

Det vil altså komme på over 40.000 kr. Er dette galskap?

Galskap er det ikke, galskap er å betale Westerdals 40 000 per semester.

1

Mikey666

Du trenger det ikke for å søke master. Men det finnes flere fordeler.

1: Du viser fremtidige arbeidsgivere at du er villig til å bruke ekstra tid til å lære og kan bo i utlandet. LSE ser uansett svært flott ut på CV-en din.

2: Du kan knytte kontakter med andre talenter. Til smartere personer du snakker med til smartere blir du.

3: Du vil få et faglig forsprang til masteren.

Hadde en kompis som tok samme løsningen sommeren før han begynte på master. Endte opp som beste i klassen på masteren og fikk "drømmejobben". Eller i hvertfall det han trodde var drømmejobben. Virkeligheten er jo som sagt rimelig annerledes ;)

1

IceRider

Glemte helt å oppdatere. Har betalt 50% av skolepengene nå så da er det ingen vei tilbake. Gleder meg veldig! Er ferdig med bachelor til sommeren så da blir det rett til London etter siste eksamen haha.

1

malacay3

Men trenger du det ? Det kommer jo helt an på hvor du skal ta masteren din.

Jeg hadde tenkt meg om mange ganger før jeg hadde blåst 40k på det. Finn først ut hvor du skal studere.

Malacay

1

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...