Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Eg har 2 jobb intervju, muligens 3 i andre deler i landet enn der eg bur. Har ikkje bil, så det blir fly og tog. Er det vanlig å få dekka reiseutgiftene? Om det berre vert eit intervju hadde det ikke vert så nøye, men med 3 blir det litt mykje reising rundtomkring

1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

ArcticRose

Ja, det beste er vell å ta det ein video samtale i desse dager

I den eine jobben har eg hatt eit intervju på zoom og er i grunnen ganske sikker på att eg får den, men dei ville at eg skulle komme på besøk. Kunne ta det på skype i den andre jobben, men stiller sterkere om eg møter opp. Har mest lyst på jobb nr 2

1

return_of_drakkar

Du kan jo spørre dem om den andre jobben - hva de vil - at du møter opp eller tar det på video. Da viser du også at du tar corona alvorlig. Ansvar og at du tenker igjennom ting. Vet om jobber hvor intervjuer er utsatt pga corona.

Lykke til.

1

Reddington1

I dagens situasjon må vel Skype eller annen videokorrespondanse være mulig å få til?

Hvilken bransje/yrke er dette? Jeg gjennomførte et jobbintervju i fjor hvor jeg måtte ta tog til og fly hjem. Fikk beskjed i forkant av intervjuet om at reiseutgifter ville bli dekket. Takket nei til jobben da jeg ble tilbudt en annen stilling, og fikk aldri tilbakeført reiseutgiftene. Ikke fikk jeg svar på e-posten min heller. Vurderte å be de reise et visst sted, men holdt meg for god for det.

Tipper du kan regne med at 1/3 dekker reiseutgifter, dersom du blir tilbudt stillingen du intervjues for.

1

Palimpsest

Er det ikke mulig å ta intervjuet over skype/teams/annen videoløsning?

Om ikke ville jeg rett og slett spurt de du skal på intervju til om hvordan det stiller seg mtp dekning av reiseutgifter. Du får nok et bedre svar der enn her.

1

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...