Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fagskifte pga det er fullt?

Har videregåendeskole anvar for å skaffe mer ressurser dersom et fag på skolen er fult? Jeg har ingen interesse i fagene som er alternativ for faget jeg valgte i første omgang. Jeg tar realfag og mister ekstra poeng pga dette. Trenger litt hjelp da jeg har søkt hele internett uten å finne svar på dette.

1
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

InnocentBystander

For valgfag? Nei.

1

AccountsReceivable

Ikke for valgfag, som InnocentBystander sier.

Du kan informere skolen om at du kommer til å melde deg opp til privatisteksamen i faget og at du derfor ikke ønsker å ta et annet valgfag. Dette avhenger dog av at du har disiplin nok til å lære deg faget på eget initiativ, det kan også være lurt å snakke med en av lærerne i faget for å få en avtale om at du kan sende e-post med spørsmål om du står fast.

Det er mange år siden jeg gjorde dette nå, men jeg fikk en av lærerne til å sende meg planen for semesteret og alle prøver de andre hadde underveis i året. Da kunne jeg i bunn og grunn følge faget fra biblioteket mens de andre var i klasserommet. Jeg fikk ikke prøvene retrett, men jeg fikk sammenlignet svarene mine med andre i klassen etterpå.

1

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...