Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Teller orden og oppførsel i 10.klasse?

Hei, jeg lurer på om orden og oppførsel teller i 10.klasse, (Til videre utdanning til Fagskoler, Høyskoler og Universitet). Noen sier til meg at man ikke kommer inn hvis du har "Nokså god" eller mer ned i skala-en. Andre sier at orden og oppførsel i 10.klasse ikke telles, man at det gjør det i VGS.

Hva er sant og usant?

Takk, vinking4356.

1
2 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Elektrolytt

NG har null å bety for opptak, men kan i noen tilfeller være noe en fremtidig arbeidsgiver vil se på. Men,stort sett er det ikke en eneste arbeidsgiver som bryr seg om karakterer fra grunnskolen. Det de derimot gjerne ser på er om du har mye fravær på VGS.

1

aksjehandler

I 10. klasse er det kun viktig å være kul og kjærkommen slik at man har sjanse på det annet kjønn eller det samme kjønn om man foretrekker det.

Det er vel unødvendig å nevne jeg var klassens duks og lærernes kjæledyr da jeg var suverent best i alt utenom husstell, men det var jo bare noe sykt sosialistisk stell som rødvinstantene hadde satt på agendaen og timeplanen.

Det hjelper ikke med meget gode karakterer når det ikke blir noe på en. Da kan det være det samme med alt og jeg er i dag en frafallen som har falt utenfor arbeidslivet og det øvrige livet.

Det eneste jeg har i dag har er gullungene mine og selv om de er flere enn mange er det verdslige verdier og ikke av eget kjøtt og blod. Jeg har vært uten det annet kjønn hele livet og nå går det mot slutten. Det er helt fælt.

1

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...