Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvilke yrkesperson ser jeg etter?

Trenger å få laget en liten musikk boks som spiller en enkel sang ved å trykke play (trenger kun en play og stopp knapp). Uten høytalere men med headphone inngang. Oppå boksen, en kule (med innhold) som roterer når sangen spiller. Lys under som skinner inn i kulen når musikken spiller. En slags music box, men med elektronikk så den kan lades. Så ikke en sånn skru-ting.

Trenger å få laget den custom made. Men jeg ANER IKKE hvilke yrkesprofessionell person jeg ser etter. Har ingen peiling på elektronikk osv. selv.

1
3 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

GiPazzini_85

Tenker du på nivå med et bursdagskort med lyd nå? En "moderne" spilledåse? Og til hva? Barn? Du må vel helst få tak i en ingeniør på et vis. Det er jo noen karer som driver og bygger om gamle FM-radioer til at de kan brukes som DAB-radioer, men de driver jo bare med kasser og innmat, så det er vel heller ikke en slik person du er ute etter.

2

-Cerberus-

Det er en gave til en person jeg er forelsket i. Lyst å lage en custom made moderne spilldåse ja, med en glass globus oppå. Hva som er inni glass globen blir en annen sak, og også vanskelig. Men basically en inskribert boks som fungerer som en moderne spilldåse med at den kun har en play og stop knapp. Headset inngang og hull til lader. Trenger at boksen roterer globen oppå når den spilles, og at lys skinner inn i globen oppå når den spilles. Men ellers er av.

Globen blir vanskelig mtp. innhold. Men det problemet til den tid. Først må jeg få laget boksen selv, med roterende plattform og lys oppå.

Må faktisk ty til en ingeniør for noe "så simpelt"?

1

GiPazzini_85

Må faktisk ty til en ingeniør for noe "så simpelt"?

Jeg vet ærlig talt ikke. Vi lever jo en tid hvor det blir mindre og mindre Petter Smart-er av det kaliberet eller de ender opp med arbeid knyttet til mer luksuriøse ting.

2

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...