Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jobben gjør meg deprimert

Hei og god formiddag! Beklager at dette kan bli et litt sytete innlegg, men jeg bare må få det ut...

Jeg har det rett og slett ikke bra. De siste månedene er jeg konstant på gråten, har begynt å miste vekt(ufrivillig) og har vondt i hele kroppen. Problemet er at jeg er ensom. Jeg ble ferdig med en bachelor sist vår og covid gjorde det svært vanskelig å finne jobb, noe det fremdeles er. Jeg var heldig å fikk meg en helt ok standard jobb på et lager. Her har jeg sittet siden i høst og nå holder jeg på å gå fra vettet. Jobben trenger ingen kvalifikasjoner så jeg får ikke brukt noen deler av meg selv. Jeg jobber der utelukkende for ikke å sulte. Jobber fra 7 til 15 hver dag. Men jeg er helt apatisk på jobb. Kollegene mine er bare menn som er 15+ eldre enn meg (er kvinne). Jeg bor fremdeles i byen jeg studerte i. Men etter studiene mine oppløste nettverket mitt seg. Nå er jeg så og si helt alene i en by jeg ikke har noe forhold til annet enn at jeg studerte her. Familien min bor på andre siden av landet så det er ikke bare å stikke hjemom en tur når man trenger en pause. Covid har gjort det vanskelig å treffe andre, så jeg sitter alene når jeg ikke er på jobb. Jeg har så utrolig lyst til å flytte, men er avhenging av en jobb for å ha mat på bordet og tak over hodet. Jeg søker mye jobber i Oslo siden jeg har stort nettverk der. Men det er mange om beinet nå om dagen og arbeidsgivere holder tilbake siden de selv sliter med å få det til å gå rundt. Jeg har tårer i øynene når jeg skriver dette. Legen har allerede satt meg på flere typer antidepressiva, noe som fungerte en stund. Men nå er jeg på tur helt ned i kjelleren. Jeg kjenner rett og slett at jeg ikke orker mer... Men er helt rådvill på hva jeg skal eller kan gjøre.

1
3 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

return_of_drakkar

Jeg ble ferdig med en bachelor sist vår

Hva er du utdannet i?

1

Jobs

Familien min bor på andre siden av landet så det er ikke bare å stikke hjemom en tur når man trenger en pause. Covid har gjort det vanskelig å treffe andre, så jeg sitter alene når jeg ikke er på jobb. Jeg har så utrolig lyst til å flytte, men er avhenging av en jobb for å ha mat på bordet og tak over hodet. Jeg søker mye jobber i Oslo siden jeg har stort nettverk der. Men det er mange om beinet nå om dagen og arbeidsgivere holder tilbake siden de selv sliter med å få det til å gå rundt. Jeg har tårer i øynene når jeg skriver dette. Legen har allerede satt meg på flere typer antidepressiva, noe som fungerte en stund. Men nå er jeg på tur helt ned i kjelleren. Jeg kjenner rett og slett at jeg ikke orker mer... Men er helt rådvill på hva jeg skal eller kan gjøre.

Sykemeld deg og flytt hjem,du finner sikkert en jobb der også.Bedre det en og bli i Oslo og bli verre. Eller start med noe forening,el trening så treffer du andre på fritiden.Men lykke til.

1

KongOlav2

Jeg søker mye jobber i Oslo siden jeg har stort nettverk der. Men det er mange om beinet nå om dagen og arbeidsgivere holder tilbake siden de selv sliter med å få det til å gå rundt. Jeg har tårer i øynene når jeg skriver dette. Legen har allerede satt meg på flere typer antidepressiva, noe som fungerte en stund. Men nå er jeg på tur helt ned i kjelleren. Jeg kjenner rett og slett at jeg ikke orker mer... Men er helt rådvill på hva jeg skal eller kan gjøre.

Enten gjør som Jobs sier, eller søk jobber også andre plasser. Det er svært begrensende om man setter strikte geografiske krav for jobbsøk i perioder hvor jobbmarkedet ikke er spesielt bra.

1

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...