Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har sendt en forespørsel om jobb til ei bedrift nå, og de spurte etter oppdatert cv og "et kortfattet følgebrev om deg". Hva er det for noe? :-o

1
9 kommentarer

Rosejenta

Astral skrev: Jeg vil nemlig ikke oppover i systemet i den type jobb jeg skal ha..Pengene ligger på golvet, bokstavelig talt. Hvordan skal jeg utforme den? Er så vanskelig å komme på noe å skrive når det gjelder meg selv :) -----------

.....og jeg kjenner ikke deg, så jeg kan ikke gi deg et konkret svar heller;)

Men hva med følgende kladd, som du kan tygge videre på:

Astral Hjemmeveien Hjemme Mob. 9090900990

Platebedriften Borteveien Borte

Jeg takker for deres hyggelige svarbrev av 080805.

Vedlagt her følger oppdatert CV i forbindelse med min søknad som platearbeider hos dere. Og jeg tillater meg her også å vise spesielt til kopi av min utdannelse fra PlateSkolen hvor jeg fikk toppkarakterer i platebøying, samt til vedlagte kopi av attest fra min forrige sjef, samt til at han også står oppført som min referansepunkt.

Jeg trivdes svært godt i min forrige jobb, men sluttet da min arbeidskontrakt gikk ut. Jeg trivdes svært godt i min forrige jobb, men ønsket ikke å fortsette som papirarbeider, da jeg trives bedre som platearbeider.

Når det gjelder kort fortalt om meg, så er jeg 35 år, singel, og ingen barn, og jeg bor i egen kjøpt leilighet. På fritiden driver jeg med fiske, eller er med å reparerer am-cars, slik at jeg også får brukt mine arbeidsintresser i fritiden.

I jobbsammenheng er jeg sosial anlagt, vant til å arbeide i team, og under baser, men jeg er også omgjengelig, og således også meget godt vant til å jobbe alene med enkeltoppdrag.

Slik det fremgår av min cv har jeg i mine jobber bestandig vært i samme arbeidsposisjon, og dette er noe jeg liker. Jeg ønsker i utgangspunkt å arbeide som ren platearbeider, men jeg kan også brukes til rørbøying og til lodding, da dette også er ting jeg har jobbet mye med.

Jeg håper at dere finner min søknad intressesant, og jeg kan tiltre en jobb hos dere omgående.

Med vennlig hilsen Astral

1

Astral

Oi, kjempegreier! :D

Takk!

1

Astral

Et spørsmål til forresten...Jeg gikk et halvår med engelsk, men hoppa av og bestod ikke eksamen. Er det vits i å ta med det? Er jo ikke noe å skryte av akkurat :)

1

Rosejenta

Du kan lage til en liten rubrikk nederst i CV'en din som heter språk:

Språk; Jeg forstår meget godt, snakker og skriver engelsk Jeg forstår, snakker og skriver litt tysk Jeg forstår meget godt både dansk og svensk, og jeg har jobbet meget godt sammen med mange svensker og dansker.

Hvis du setter den opp slik, og justerer det slik at det passer med språkegenskapene dine, så ser det meget pent ut, samtidig som du slipper å si at du strøyk;)

Nå kjenner ikke jeg firmaet ditt, men med dagens arbeidskraftimport er det viktig å ta med at du både forstår og skjønner dansker og svensker. Det vil si firmaet der du søker at du kan brukes til så mangt;)

Hvis du derimot søker deg jobb en plass hvor jobbene omtrent går i arv og til og med folk fra nabobygda er innvandrere så glem dansk og svensk;)

Du har vel ellers husket å ta med en rubrikk som heter sertifikater på cv'en? Hvor du fører opp alt fra vanlig bilsertifikat til f. eks at du hadde f. eks brannkurs i militæret;) Forresten, husk også å få med militæret hvis du har vært der. Svært mange ser på det som en fordel, spesielt hvis du skal være på gulvet, for da er du jo allerede vant til å bli herset med;)

1

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...