Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kjære alle julevenner.

Etter å føler jeg selv iallfall har vært med å preget de siste års juletråder hadde det så klart vært stort for meg å starte den neste tråden. Vet at det ennå bare er lille julaften, men håper dere alle tilgir meg at jeg "kupper" denne litt og lager den bittelitt på forskudd.

Men offisiell åpning av denne tråden er så klart ikke før i morgen og all juledebatt fram til da gjøres så klart i Williams 2011 tråd, som er blitt smått så legendarisk.

Ønsker at dere alle nyter den siste kvelden før årets beste og viktigste dag i morgen :)

Julehilsen til dere alle fra Trondergutt :)

4
4,4k svar

4351 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

WestChysten

Dette diktet har jeg valgt å kalle Oooooh juuuuul.

Solen titter fram Ikke lenge til jul Dette skal feires med brask og bram Mens engler daler ned i skjul

Folkene på VGs debattfora Noen fra Oslo, noen fra Sula Bosatt overalt på jorda Men sammen i jula

HYYYL baker kaker Yonnory måker snø Hus fylt med pynt og lysestaker WestChystens julemenn blir sprø

2TallY handler gaver Trondergutt pynter huset På forumet fins mang en traver Alle fyller kruset

Navlesete sprer glede EL-FERNANDO terper julesanger Vigi kjører slede Måtte julen komme mange ganger

Noen flotte julevenner ble utelatt fra dette diktet, men de får være med i en forbedret versjon. Jeg nevner i fleng : LisaSF, b-bubs, Gløggen, Goth-Minister, King_Kenny92, Spinsind og mange flere.

16

Vigi

Strålende!!! :) Tommel gitt!

2

trondergutt

En julete tommel kom fra min side også :)

Vil ellers anbefale alle å tomle dette flotte julediktet om oss her inne på tråden og kanskje kommer juletråden nok en gang på mest anbefalt lista :)

1

3itmarck

Mens engler daler ned i skjul

Hvem er disse englene, og hvem skjuler de seg for?

1

trondergutt

Husker vi diskuterte teksten på denne på barneskolen.

En oppfatning var jo at englene dalte ned i vedskjulet :)

Betydningen er vel at vi ikke kan se dem, altså at de daler ned i skjul :)

2

2TallY

2TallY handler gaverTrondergutt pynter husetPå forumet fins mang en traverAlle fyller kruset

Daaa kom tomelen din, og velfortjent til tusan.-)

Koselig dikt, og det gjorde meg glad, slik en tråd som dette skal i sin gode form. Snart kommer Spinny for å hente katten sin, jeg har satt frem pepperkakehjerter, og laget gløgg. Tenk det:-)

Elsker denne tiden på året, elsker den:-)))

1

Vigi

280 dager igjen til jul dere! Fantastisk bra! :)

Ellers synes jeg Follow og hennes medsammensvorne skal forsøke å holde ting litt saklig i denne tråden. Det blir litt, unnskyld uttrykket; fjortissnakk med love, nattiklem og kysse the sweetest thing osv. Det hører vel hjemme på backstage strengt tatt eller på msn....

Jeg mener ikke å være negativ, men jeg synes denne tråden har blitt litt ødelagt i det siste. Den er ikke like koselig som den brukte å være.

Sorry! :( Jeg blir vel sett på som en gammel gubbe, men jeg føler jeg må si fra. Tidligere bare MÅTTE jeg inn å kose meg med denne tråden, men de siste ukene har det tatt litt av med pjatt. Mister litt interessen for tråden da.

Trøndergutt, William og dere andre trofaste; er dere litt enige?

Hilsen juleentusiasten Vigi :)

8

Brevique

Trøndergutt, William og dere andre trofaste; er dere litt enige?

Ser på meg selv som rimelig "trofast", da jeg er inne her og leser daglig, selv om jeg ikke skriver så mye selv.

Innlegget ditt var spot on, og var som jeg skulle sagt det selv. Flotte damer, kos og klems er greit det. Men føler tråden er i ferd med å flyte litt utover med "usakligheter"

Bør hovedsaklig dreie seg om nedtelling og annen julerelatert prat her!

Tommel gitt.

3

Follow

Ellers synes jeg Follow og hennes medsammensvorne skal forsøke å holde ting litt saklig i denne tråden. Det blir litt, unnskyld uttrykket; fjortissnakk med love, nattiklem og kysse the sweetest thing osv. Det hører vel hjemme på backstage strengt tatt eller på msn....

Det er jeg ikke enig i, og du bare ødelegger en koselig tråd med å kritisere slik. Alle har vi forskjellig inngang til Julen, og jeg har vert en flink bidragsyter til denne tråden, og har laget en god stemning, og fått brukere til å trives. Litt utenomsnakk er helt ok skal man lage Julestemning. Og du kan bare be om unnskyldning, for dette var skikkelig nedtur.

2

Klemmie

Jeg mener ikke å være negativ

Men det er du :-(

http://www.youtube.com/watch?v=h5-cHcAHj2k

1

WestChysten

HYYYL, Ynnory, 2TallY, Spinsind, Trondergutt, Navlesete, EL-FERNANDO, Vigi, LisaSF, b-bubs, Gløggen, Goth-Minister, King_Kenny92, Fut-Gamer, Apollo3, Puskas_Marcelo, GrevMcJern, Notlob, Thea57, Eurepides, Skautroll, Shelvey, William_S1, Snøpus, 1Sandnes2, I tip my hat to you, julefrender, og håper alle har det bra. Dersom navnet ditt ikke står over, fortvil ikke, jeg har nok bare gjort en slurvefeil på morgenen, og vit at jeg elsker deg fordiom.

Nåh, jeg har skrevet et verk herno, som jeg har valgt å kalle Tommelhoring, i mangel på et bedre navn.

*Kremt*

God morgen. Klokken er syv, og jeg skal ut på en frisk joggetur*.

Jeg våkner til den herlige klangen av juleklassikeren Symphony of Destruction som skviser seg ut de sprengte høytalerne på min fem år gamle Sony Ericsson. Lyden kan knapt beskrives med ord, så vi beskriver den slik: #**##*"*##*#%##_*&.

Uansett, jeg våkner. Jeg våkner i min bakterie- og insektsinfiserte seng, ruller meg ned på gulvet, ut på gangen, inn på badet og pusser tenna. Jeg ser meg selv i speilet. Jeg har blå poser under øynene. Der og da tror jeg mitt fargerike ansikt er et tegn fra Gud, men jeg har i ettertid konkludert med at de bare er et resultat av lite mat, lite mosjon og endra mindre søvn.

Jeg halter med ut på gangen og fortsetter ferden inn på kjøkkenet. Mine gode venner, la oss kalle dem X og Y, som jeg deler kjøkken med, har etterlatt seg et lass av skitne tallerkener, svinske glass og tomme ølflasker. Rakkerunger. Men jeg lar ikke dette komme i veien for frokosten min. Jeg rører sammen en eksotisk mix av risengryn, melk og doritos og konsumerer delikatessen i løpet av sekunder.

Jeg sleper så mitt trøtte legeme inn på rommet, på jakt etter noen filler jeg kan dekorere kroppen med. Jeg trer på meg en slags joggebukse og en slags genser, og plasserer en lue på hodet. Nå skal jeg kickstarte dagen.

Kroppen er dog litt i ubalanse etter gårsdagens fyllekalas, og alle mine sanser, ører som øyne, nese som tunge, er alle på lavgir. Jeg snubler meg over dørstokken og ut i entreen. Her planter jeg mine små bein ned i X sine sko, noe som jeg ikke legger merke til fører timer senere. Jeg lukker døren, sånn halvveis i det minste, og setter i gang.

De første par stegene var small steps for mankind, men en enorm utfordring for undertegnede. Men etterhvert finner jeg rytmen, og hjertet såvel som lungene viser sin nytte. Kroppen fungerer faktisk, heh.

Etter en 60 minutters fysisk maktdemonstrasjon returnerer jeg til hybelen. Promillen min ligger omsider på et akseptabelt nivå**, og pulsen har omsider bikket 150, hvilket er det dobbelte og vel så det av min tidligere rekord***.

Klokken er nå halv ni, og jeg tar en tur innpå kjøkkenet. Jeg går forbi havet av skitne glass og fjellet av sølete tallerkner. Ja, jeg driter i det akkurat nå, for kalenderen på veggen viser noe veldig interessant. 24. november. Hva i svarte? Er vi virkelig der igjen? En eneste måned til jul? Når dette går opp for meg glemmer jeg hvor lite idyllisk denne morgenen har vært, og går løs på fjellet av tallerkner. Jeg skal få grabbane, X og Y, til å smile, for det er det gjulen handler om.

*Det skal jeg naturligvis ikke, og resten av historien er også bløff, men moralen står fremdeles: Juletiden bringer frem det gode i oss alle.

**Fra en alkoholikers synsvinkel.

***72 i hvilemodus som tiåring. Det er mulig pulsen var høyere når jeg var nyfødt, men det er i så fall ikke dokumentert.

K-J-E-K-K-E D-E-N.

8

Spinsind

24. november. Hva i svarte? Er vi virkelig der igjen? En eneste måned til jul? Når dette går opp for meg glemmer jeg hvor lite idyllisk denne morgenen har vært, og går løs på fjellet av tallerkner. Jeg skal få grabbane, X og Y, til å smile, for det er det gjulen handler om.

*Det skal jeg naturligvis ikke, og resten av historien er også bløff, men moralen står

Juletommel kommer garantert i posten hahaha :o)

Nydelig, og "kjekke den":o)

Er så innmari koseilg med sånne innlegg på morgenkvisten.

Tusen takk, Westchysten:o)

1

EL-FERNANDO

kommer garantert i posten hahaha :o) Nydelig, og "kjekke den":o) Er så innmari koseilg med sånne innlegg på morgenkvisten. Tusen takk, Westchysten:o)

x2, tømte ut alt i går kveld, men it coms news,s:)

1

Vigi

Bare 11 tomler igjen til jeg er på 600-tomler totalt og kan få min siste stjerne. Håper det skjer før jul, eller kanskje på selve julekvelden? ;)

7

WestChysten

Klokken viser seks Samlet rundt et bord Vi spiser kaker og julekjeks Alle VGDere på vår jord

I sofaen sitter 1Sandnes2 Han forteller julevitser Gløggen sitter i ro Mens kameraene blitser

For dette er kvelden for ablegøyer Goth-Minister gir granen vann King_Kenny92 er en skøyer Det er derfor alle liker han

B-bubs spiser julesnop Spinsind danser på bordet Julesangene går i loop Her har alle ordet

LisaSF åpner pakker Hun får vaser og lammelår Med et smil hun takker Julen kom også i år

Kjekke den.

7

King_Kenny92

King_Kenny92 er en skøyer Det er derfor alle liker han

Takk for det du :).

en stor ære å få nicket mitt i ett så flott dikt :)

1

Spinsind

B-bubs spiser julesnop Spinsind danser på bordet

Ja, jeg gjør vel egentlig det:o)

Takk for et kjempedigg dikt, WestC :o)

1

1Sandnes2

I sofaen sitter 1Sandnes2 Han forteller julevitser

Flott dikt. :)

Her daler snøen ned, så nå har jeg skikkelig julestemning.

Håper alle får en fin førjulskveld. :-)

1

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

Religion og livssyn

Religion og livssyn

Bilde

Backstage

Backstage

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Reisetips

Reisetips

Laster...