Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg og flere andre andre har foreslått noen gode kandidater til denne tråden, men en etter en har de takket nei. Da jeg ønsker å ha kun seriøse kandidater til denne herlige VG-debatt-nedtellingen «brøyter» jeg meg frem og tar ansvaret. Dette altså for å unngå å få inn mer useriøse kandidater som ikke står for det vi ønsker i forhold til nedtellingstråden.

Jeg er jo aktiv og satte denne tradisjonen i gang allerede i 2005. Jeg håper derfor dere synes det er greit at jeg er trådens far også til neste års julefeiring. Jeg gleder meg til å telle ned sammen med dere.:))) Til å finne juletegn og skrive om det i denne tråden. Til de første julenisseoppskriftene dukker opp i ukebladene i juli. Til julemarsipanen kommer. Ja, til solen snur, til vi når 300 dager, 200 dager osv. :))))

Det er en fornøyelse å telle ned til jul sammen med dere. Gleder meg til en ny flott reise mot julen 2018! :) Her inne er det jul hver eneste dag

I dag er det 365 dager igjen til julaften 2018! :)

vigi

6
654 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

lisa-f

Tenk dere, nå ligger årets fineste 4 måneder foran oss, nye, blanke og ubrukte. Og det er opp til oss hva vi vil få ut av dem. Nyt dem, kos dere og for all del, ikke stress. Hverdag kan være så mye mer enn stress og mas.

God helg alle julevenner!

5

Vigi

13 dager igjen til jul!!

Senk farten. Hjelp, snart er julen forbi! :( Nei, gosj nå er det så herlig med julen overalt. TV-kanalene viser så mange kjekke juleprogram. Tv2 skal ha tommel opp spesielt for julestemningen de viser oss.

Har lang juleferie på gang i år. Torsdag i neste uke er siste arbeidsdag før 2019. Gleder meg til fri! :)

Nyt førjulstiden dere!

4

lisa-f

Hei!

I dag er det 17 dager igjen til julaften. Får stadig vekk frysninger av julestemningen som risler gjennom kroppen. Det kan være å kjøre gjennom hovedgata til jobb på morgenen (vi har fått så fine nye, lodne lysslynger i gata. Det er masse lys. Kjempefint), det kan være guttungen som åpner kalenderen, julereklame på TV, SNØEN som kom nå (Det er virkelig magisk, det er julekortstemning ute), katta som står ute og vil inn med snøfnugg i pelsen, Olaf Sand som synes alt e bærre lækkert, vaskebøtta med salmiakklukt, juledukene på lunsjrommet på jobb, en kollega som gleder seg til jul (det er spesielt fint, siden jeg har gått rundt og gledd meg i noen mnd. Nå kommer de etter)

Det er så rart, at for noen er julen bare slitsomt eller trist og noe man bare vil skal passere i stillhet. Det kan være mange og sammensatte grunner til akkurat det. Men for dem som ikke har tragiske minner knyttet til høytiden, så synes jeg det er så dumt at de ikke finner julegleden. Det er jo så fint å ha noe å glede seg til, og over, i mørketiden. Tiden til den etterlengtede våren (for noen) blir kortere.

4

Lanosoldaten

Skulle ønske jeg slapp alle pakkene og bare kunne nyte maten med de jeg elsker mest;) Men det er utopisk:)

Jeg elsker så iherdig den maten min familie lager. Jeg kan lage mat, men hjemme er jeg en amatør. Sausene. Detaljene. Lukten. Kosen.

Hva mer trenger man når vi er eldre enn.. 19?

4

PapaSmurf

Skulle ønske jeg slapp alle pakkene og bare kunne nyte maten med de jeg elsker mest;) Men det er utopisk:)

For meg er pakkeåpningen fortsatt det beste med julaften. Det eneste som har endret seg siden jeg var barn er at jeg nå setter mer pris på å gi og å se hvor glade ungene er.

Selv er jeg fornøyd om jeg får meg sesongkort på Aker stadion, og de har jeg kjøpt selv, så de ligger der under treet og skinner for seg selv og oss som er tilstede :)

2

EL-FERNANDO

Da er jeg kommet igjen etter 8 dager i Vegas, og der er det jaggu mange Nisser:)

Julepynt, spesielt kuler, får en kjøp over alt der.

68 ditj

4

HYYYL

Da er jeg kommet igjen etter 8 dager i Vegas, og der er det jaggu mange Nisser:)

Det var sikkert en flott tur. Spilte du poker?

1

EL-FERNANDO

Spilte du poker?

Var med på en liten turnering på Hotellet, kom ut med en liten slant $ også :)

1

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

Religion og livssyn

Religion og livssyn

Bilde

Backstage

Backstage

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Reisetips

Reisetips

Laster...